Andreea Monteiro, fosta concurentă MasterChef şi semifinalista concursului Cea mai sexy mămică, face echipă cu cântăreaţa NAVI

1 andreea monteiro sala fitness 3 jpg jpeg

După participarea de anul trecut la “MasterChef” şi apariţia din acest an de la matinalul Antenei 1, Andreea Monteiro îşi relansează programul de slăbit şi tonifiere care a făcut-o faimoasă în mediul online . În cadrul acestui program, la care au participat până acum mai bine de 300 de femei din toată ţara, câtşi din străinătate, Andreea, cu o experienţă de peste 20 de ani în lumea fitness-ului, expertă în nutriţia de fitness, a invitat-o şi pe NAVI, cântăreaţă care a slăbit mai bine de 30 de kilograme, să i se alăture.

La 35 de ani, Andreea, originară din Bistriţa-Năsăud, dar stabilită în Cluj-Napoca de peste 17 ani,are un CV impresionant - s-a specializat,în ultimii 13 ani,atâtînţară,câtşiînstrăinătate,obţinând peste 20 de certificări în sfera personal training-ului şi group fitness-ului, specialitatea ei fiind antrenamentele pentru accelerare a metabolismului, antrenamentele funcţionale, fitnessşi streching.

În mediul online, pe contul ei de Instagram, Andreea a adunat o comunitate fidelă de urmăritori, pe care îi ţine la curent cu noutăţile din viaţa ei (este căsătorită şi are o fetiţă de 4 ani), cu ce mai găteşte, cât şi cu rezultatele extraordinare ale participantelor la programul Shapes (sunt participante care au reuşit, prin recomandările Andreei de nutriţie şi activitate fizică, să piardă chiar şi 10-12 de kilograme într-o lună). 

“Sunt fete care vor să rămână în Shapes câtă vreme va exista Shapes, ceea ce mi se pare extraordinar. Dieta Shapes poate fi adaptată fără probleme întregii familii. Luna trecută, în mai, de exemplu, am reuşit performanţa de a pierde cu întreg grupul peste 150 de kilograme (de grăsime mi-aş dori eu).Shapes este conceput ca un program menit să încurajeze în paralel obţinerea de rezultate şi menţinerea la cote înalte ale motivaţiei. Suntem o echipă, ne ajutăm şi sprijinim reciproc”, spune Andreea, care plănuieştesălansezeîncurândşi o carte de healthy lifestyle, cu reţeteculinareproprii,regăsiteşi testate înShapesşi nu numai.

Colaborarea cu NAVI, cântăreaţa şi compozitoarea care a slăbit mai bine de 30 de kilograme ca urmare a operaţiei sale de Gastric Sleeve (micşorareastomacului) din 2018, reprezintă un nou pas pe care Andreea îl ia în perfecţionarea sa şi pe segmentul de consiliere nutriţională bariatrică.

Pacienţii cu o astfel de operaţie au nevoie de o altă calitate a alimentaţiei post intervenţia chirurgicală, deoarece volumul stomacului este redus, iar persoana în cauză necesită suplimentarea factorilor nutritivi. La o masă, celor care au suferit o operaţie de micşorare a stomacului nu li se recomandă un consum mai mare de 100-120 de grame de mâncare, iar numărul de calorii zilnice de care au aceştia nevoie este semnificativ redus, până la 1.000 – 1.200 de calorii/zi.

Andreea o va consilia pe NAVI pentru ca artista să aibă parte de o alimentaţie variată, echilibrată; în plus, fosta concurentă MasterChef, care a câştigat Şorţul de Aur cu o reţetă specială din sfera healthy– brownie cu sfeclă roşie – îi va da autoarei piesei “Picture Perfect” şi consiliere personalizată pentru un tonus fizic de invidiat.

“Sunt foarte încântată de colaborarea cu Andreea şi abia aştept să încep în forţă programul Shapes! După operaţie, mi-am descoperit dragostea pentru sport pentru că nu mai exista presiunea aceea imensă de a slăbi, ci doar de a mă simţi bine şi puternică în corpul meu. Îmi doresc să păstrez rezultatele pe care le-am obţinut din punct de vedere al slăbitului şi sănătăţii, dar mai ales să mă tonifiez, să câştig rezistenţă şi, de ce nu, graţie şi forţă. În Andreea am descoperit un specialist complet în nutriţie, cu studiile, dar şi pasiunea aferente, cu o atitudine sănătoasă şi echilibrată faţă de mâncare şi mişcare, un trainer care inspiră, dar şi o persoană care îţi dă senzaţia că vorbeşti cu un specialist, un prieten şi un psiholog încă de la prima discuţie. Înţeleg de ce atâtea fete şi femei au avut rezultate spectaculoase cu Shapes şi sunt onorată să mă număr printre ele!”