Quantica 720° - servicii specializate pentru susținerea tratamentelor oncologice

image

Diagnosticul de cancer vine pentru pacient cu premisa modificării vieții sale până la cel mai mic detaliu, ceea ce înseamnă că va avea nevoie de susținere pe toate planurile pentru a putea face față cu succes presiunii la care este supus și a susține buna desfășurare a planului de tratament. Procedurile oncologice sunt dure și impactează atât fizicul, cât și psihicul persoanei bolnave, fiind nevoie de soluții alternative de susținere a sistemului imunitar, efectuate într-un mediu controlat. Descoperă metodele de terapie oncologica de la Quantica 720° și profită de beneficiile pe care medicina integrativă le poate aduce tratamentului general!

Ce presupune tratamentul oncologic

Cancerul este unul dintre cele mai severe diagnostice pe care o persoană le poate primi o persoană, dat fiind faptul că presupune un tratament complicat care pune în gardă toate sistemele organismului.

Chimioterapia, radioterapia și chirurgia oncologică sunt proceduri complexe care vizează iradierea celulelor bolnave prin expunerea la substanțe și radiații puternice care, din nefericire, au efecte secundare severe asupra corpului. Din acest considerent, alternativ este necesară abordarea unei proceduri integrative care să susțină coprul în acest demers, în așa fel încât să nu cedeze pe durata tratamentului oncologic.

Imunoterapia este o soluție inovativă prin care sistemul imunitar este stimulat la maximum pentru a lupta împotriva celulelor afectate. Cele mai des întâlnite proceduri presupun utilizarea de anticorpi monoclonali, terapia cu celule CAR-T, vaccinuri terapeutice și nu numai, ca modalitate de stimulare a răspunsului imun natural al corpului împotriva cancerului.

Cum ajută terapia oncologică pacientul

Ultimii ani au reprezentat o perioadă critică în ceea ce privește evoluția tratamentelor oncologice, combinația dintre imunoterapie și procedurile oncologice clasice reprezentând o nouă speranță în lupta împotriva cancerului. Cele două au demonstrat progrese majore în ceea ce privește dezvoltarea unui tratament eficient împotriva acestei boli, conturând un context favorabil pentru pacient pentru a suporta mai ușor chimioterapia sau radioterapia și a crește șansele de eliminare a celulelor canceroase chiar și în cazurile în care boala era în stadii avansate.

Terapia oncologică permite personalizarea tratamentului după nevoile specifice ale pacientului. Pe lângă procedurile oncologice adoptate și imunoterapie, majoritatea persoanelor diagnosticate cu cancer au nevoie de suport psihologic specializat pentru a reuși să își accepte mai ușor condiția și să construiască un caracter puternic care să le ajute să lupte și să nu își piardă speranța.

Quantica 720° este locul în care pacienții oncologici pot beneficia de suport și consiliere de specialitate pentru a lupta mai ușor cu boala. Să ai la dispoziție mereu persoane care îți validează și îți înțeleg emoțiile, care îți oferă informațiile de care ai nevoie pentru a rămâne pozitiv în proces și care să exploateze fiecare avans obținut în tratament reprezintă una dintre cele mai importante condiții pentru ca întreg procesul să se desfășoare mai ușor și mai eficient.

Programează-te la Quantica 720° online

Cu o experiență vastă în terapie oncologică și cu personal calificat pentru a interacționa direct cu pacienții, Quantica 720° este una dintre puținele clinici care oferă soluții variate de tratament și suport oncologic. Echipa de specialiști și metodele moderne de lucru conturează contextul perfect pentru ca un pacient oncologic să se poată simți mai bine și mai încrezător cu fiecare pas pe care îl parcurge.

Programările în cadrul clinicii se fac online prin intermediul formularului tipizat unde pacientul sau un reprezentant al acestuia completează datele personale și o descriere a situației actuale a acestuia pentru a beneficia cât mai curând de o abordare personalizată la momentul la care acesta se va prezenta în cabinet.

Lupta împotriva cancerului poate fi mai ușoară atunci când ai la dispoziție soluții variate de tratament.