Flamozil Gel - Accelerează vindecarea rănilor

Flamozil jpg

Flamozil este un gel hidrocoloidal inovator, special conceput pentru a accelera procesul de vindecare al rănilor. Formula sa unică permite să controleze umiditatea rănii, oferind condiții optime pentru regenerarea pielii.

Flamozil Gel pentru răni este un hidrogel, 4 în 1 fără parabeni cu eficacitate dovedită.

O acțiune 4 în 1:

1. Accelerează vindecarea rănilor prin menținerea umidității optime

2. Calmează rapid durerea datorită efectului său rece

3. Previne riscul de infecție datorită barierei sale de protecție

4. Reduce riscul de apariție a cicatricilor.

image

Flamozil este recomandat pentru tratarea rănilor cronice și acute: escare, ulcer varicos, plăgi chirurgicale, picior diabetic, arsuri, arsuri solare.

Flamozil este un hidrogel care reglează nivelul de umezeală din rană. Conține acid polimeric (carbomer), a cărui aciditate este reglată de carnozină (o peptidă bazică prezentă în mod natural în piele) și care ține infecția sub control.

Flamozil Gel  se adaptează tipului de rană:

Pe rănile uscate, precum zgârieturile și rănile chirurgicale, carbomerul produce un efect ocluziv (care previne evaporarea apei prin reducerea pierderii de apă din epidermă) și eliberează umezeală pentru a hidrata rana.

Pe rănile umede, cu secreții, carbomerul absoarbe excesul de lichid din rană.

Beneficii:

· Închide rapid rana

· Se aplică pe rană deschisă

· Diminuează durerea

· Nu ustură și nu irită

· Previne apariția infecțiilor

· Ușor de folosit

· Se aplică cel puțin 1 dată pe zi

Mărturiile clienților

· “Cel mai bun! L-am folosit la peste 45 de pacienți, cu ulcere de gambă, diabetici, escare etc. Nu am mai întâlnit un produs care să dea așa un randamen! Toți pacienții mei l-au achiziționat! Recomand! “ – Marius T.

· „Spray-ul este excepțional! Fetița mea a căzut și și-a făcut în genunchi o julitură foarte adâncă și întinsă.I-am aplicat de două ori pe zi și în mai puțin de două săptămâni s-a vindecat, fără să rămână cicatrice. Cred că este cel mai bun produs de pe piață!“ - Mona E.

· “Am folosit spray pentru un ulcer varicos care mă chinuia de un an, tratându-l cu tot felul de alifii și nici un rezultat. Flamozil în două săptămâni a dat rezultat optim!” - Petru M.

· “Recomand! Foarte bun pentru ulcer varicos! - Elena V.

Flamozil Gel este disponibil în 3 variante:

1. Flamozil Tub 50 gr. - indicat pentru rănile de suprafață

2. Flamozil Spray 75 gr. - indicat pentru rănile adânci, prin presiunea pulverizării gelul ajunge în toată cavitatea rănii. Permite o aplicare ușoară și precisă.

3. Flamozil Kids - indicat pentru rănile la copii (căzături, julituri, arsuri)

Indiferent de tipul rănii, fie că este adâncă sau superficială, sau de locația acesteia - cum ar fi pe picior în cazul piciorului diabetic sau al ulcerului de gambă, sau în zona sacrală în cazul escarelor - șansele de vindecare sunt sporite atunci când tratamentul cu Flamozil începe cât mai curând posibil și este urmat cu strictețe conform instrucțiunilor. Această abordare promptă și consecventă asigură o gestionare eficientă a rănii și maximizează potențialul de vindecare al produsului Flamozil.

Disponibil în farmaciile: Catena, Dr. Max, Farmacia Tei, Bebe Tei, Ropharma, Dona etc.

Importator: Est Invest Farma, www.estinvestfarma.ro, 0745.779.629