De ce să nu mai arunci niciodată cojile de ou! Fac minuni în organismul tău!

1 2 jpg jpeg

Atunci când consumi calciu în mod regulat, vei scăpa de slăbiciunile provocate de lipsa lui şi vei preveni apariţia osteoporozei. În plus, vei stimula măduva să prduca celulele de sânge, tratând tensiunea ridicată şi nivelul mare de colesterol.

Coaja de ou este recomandată de experţi că find cel mai eficient supliment cu calciu. Conţine şi fier, zinc, cupru, mangan, fluor, crom şi fosfor. Iată cum o poţi folosi pentru a te bucura de efectele ei.

1. Curăţarea sângelui şi întărirea organismului - Ai nevoie de 5 coji de ou şi 3 litri de apă. Se spală bine cojile de ouă, se zdrobesc bine şi se pun apă. Amestecul se ţine la frigider timp de şapte zile. După şapte zile poţi începe să bei apă. Adaugă suc de lămâie dacă îţi doreşti un gust mai bun. Bea două sau trei pahare de amestec în fiecare zi.

2. Glanda tiroidă - Se iau 8 coji de două şi două lămâi. Cojile se spală şi se zdrobesc bine. Se storc lămâile şi se pune sucul peste coji. Se lasă amestecul la frigider timp de câteva zile. Când observi că s-au înmuiat, stoarce lichidul din ele. Amestecă lichidul cu 1 litru de shnapps şi 1 kilogram de miere. Lasă să stea 7 zile. Ia o linguriţă de 4 ori pe zi, înainte de mese.

3. Gastrită, ulcer - Se ia o cantitate mică de coji de ou şi se zdrobeşte. Adaugă două linguri de suc de lămâie deasupra lor şi aşteaptă să se înmoaie. Adaugă apoi 100ml de lapte cald. Consumă acest amestec pe stomacul gol, de două ori pe zi, o dată dimineaţă, o dată seară.