Cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont înainte de remodelarea nasului

image

Sursă foto: koshoclinic.com

Dacă aspectul sau funcționalitatea nasului tău te nemulțumesc și simți nevoia de o schimbare pentru a-ți recăpăta încrederea de sine poate că este timpul să apelezi la medicul estetician. În funcție de nevoile și preferințele tale, specialistul te va îndruma către cea mai bună opțiune pentru a-ți îmbunătăți fizionomia.

Știm că procesul poate fi unul destul de  înfricoșător, așa că am pregătit pentru tine câteva informații esențiale care să te ajute în luarea unei decizii.

Citește în continuare și vei afla cele mai importante lucruri pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a face această schimbare majoră.

Cui se adresează o astfel de procedură?

Cu ajutorul medicinii moderne poți modifica aproape complet aspectul nasului tău. Dacă problema ta este una de ordin estetic, te vei bucura să afli că o astfel de intervenție poate fi utilă nu doar pentru a reduce dimensiunile nasului, cât și pentru a scăpa de micile denivelări sau chiar pentru a face vârful să fie mai estetic.

De asemenea, dacă ai dificultăți în ceea ce privește respirația sau o deviație de sept, o astfel de intervenție va rezolva și aceste aspecte. Totodată, au fost descoperite beneficii și pentru cei ce au probleme cu sforăitul sau cu apneea în somn.

Remodelarea nechirurgicală - o variantă facilă și rapidă

Înainte de a te decide, este important să iei în considerare toate opțiunile de tratament. Astfel, dacă modificările pe care ți le dorești sunt minore, poți opta pentru o intervenție nechirurgicală, modernă și inovatoare, injectarea cu acid hialuronic. Este o procedură care a câștigat multă popularitate în ultimii ani, dar trebuie să ai în vedere că rezultatele ei sunt temporare.

Remodelarea chirurgicală - o soluție cu efecte de durată

Pentru situații mai complexe si rezultate definitive, îți recomandăm o rinoplastie chirurgicală. Această operație se face cu anestezie locală sau generală, în funcție de pacient, iar cicatricile ulterioare sunt minime. Spitalizarea durează numai o zi și o atentă îngrijire postoperatorie te va ajuta să revii la rutina ta normală cât mai rapid.

Ca orice intervenție chirurgicală, prezintă și anumite complicații pe care medicul tău ți le va explica în amănunt. De asemenea, ține cont că rezultatele finale nu apar imediat după operație, fiind nevoie de o perioadă de aproximativ un an până la obținerea aspectului definitiv.

Evaluează-ți așteptările și exprimă-ți dorințele

Având în vedere că nasul se află în centrul feței și aspectul său este definitoriu pentru fizionomia noastră, asigură-te că ai o imagine foarte clară pentru ceea ce îți dorești. Formează-ți niște așteptări realiste și comunică întocmai medicului estetician dorințele tale.

Mulțumită noilor tehnologii, există și variante pentru a realiza o imagine 3D cu rezultatul la care visezi, așa că nu ezita să optezi pentru acest lucru dacă ai ocazia. Cu cât ai o viziune mai exactă asupra a ce îți dorești, cu atât există mai multe șanse să obții rezultate perfecte.

Înarmează-te cu răbdare!

De la prima manifestare a dorinței de a-ți remodela nasul până la obținerea aspectului mult așteptat este un drum destul de laborios. Nu te grăbi în luarea unei decizii! Ține cont de toate aspectele enumerate mai sus și vei vedea că procesul va fi mai ușor și mai plăcut.

Sănătatea ta este pe primul loc, așadar te sfătuim să alegi specialiști de încredere și să le respecți indicațiile întocmai. Dacă încă nu te-ai decis în privința unui medic estetician, recomandarea noastră este sa alegi un specialist unde, in cadrul cabinetului său sa gasesti o gamă largă de servicii de chirurgie estetică din care vei putea selecta ce corespune cel mai bine nevoilor tale.

În plus, să fi ghidată de o echipă de specialiști dedicați și implicați, gata să îți ofere tot sprijinul necesar. Nu mai aștepta! Fă primii pași către redobândirea încrederii în tine și în aspectul tău fizic și programeaza-te la o vizită în cabinet!