Poziția sexuală care permite o plăcere intensă

Cauți poziția sexuală supremă? Această tehnică fabuloasă te va ajuta să te conectezi cu partenerul tău și îl va face să se simtă extraordinar.

cuplu sex jpg

Mulți experți în sexualitate spun că a încerca noi poziții sexuale este modalitatea supremă de a-ți crește performanța în pat.

Anumite tehnici promit orgasme uimitoare, în timp ce altele fac doar treaba de rutină, care menține totul funcțional și în grafic.

image

Foto: Shutterstock

Dar, dacă dorești o conectare profunda, iată ce poți încerca!

Poziția sexuală Hook este o modalitate promițătoare de a reinventa o poziție clasică. Deci, care este poziția sexuală a Hook?

În acesta poziție, bărbatul este deasupra și tu ești întinsă pe spate. Partea hook („cârlig”) apare atunci când îți agăți gleznele de umerii lui.

Bărbatul se aplecă apoi peste tine, susținând greutatea pe mâini și deschizându-și ușor coapsele pentru a te pătrunde. Potrivit expertilor, „Hook” este este o poziție care oferă mare satisfacție.

Această poziție permite o penetrare profundă și poate fi adaptată pentru o plăcere maximă. Poate fi folosită pentru penetrare vaginala sau anală.

Deoarece promite o penetrare profundă, i-ar face să se simtă mai potenți și este de ajutor și pentru bărbații care sunt mai puțin înzestrați în centimetri. Și permite chiar și o conexiune intimă prin contactul vizual.

Sursa: Daily Star