Nu folosi aceste vorbe de alint! Îți distrug viața intimă

O expert în viața de cuplu susține că unele alinturi între parteneri fac mai mult rău decât bine.

Jana Hocking spune că există o mare greșeală pe care o fac cuplurile și care le amenință viața sexuală, distrugând pur si simplu intimitatea, deși este o greșeală făcută din dragoste.

Jana Hocking a spus că a-ți numi partenerul „mami” sau „tati” îți va distruge viața sexuală.

cuplu infidelitate jpeg

Intimitatea poate suferi dacă în cuplu se asumă doar rolul de părinte. 

Mai exact, Jana Hocking a spus că, în timp, efectul cumulat al acestor apelative este dezastruos. ”Este ceva cu care are un impact mare asupra momentelor dintre  cearșafuri.”, susține experta.

 Ea a spus că a folosi aceste apelative aduce probleme nedorite, adica la atenuarea apetitului sexual.

Dacă sunteți părinți, iar tu și partenerul tău vă spuneți unul altuia „mami” și „tati”, subconștientul ajunge să lucreze împotriva satisfacției voastre sexuale.

Totul pleacă de la modul în care cuplurile vorbesc în fața copiilor lor și, probabil, mulți oameni o fac fără să-și dea seama.

Ea explică faptul că atunci când oamenii sunt în relații de lungă durată, adesea își asumă rolul de părinte în majoritatea timpului și asta îi poate lăsa pe oameni „fără dorință”, deoarece pot rămâne prinși în rolul de părinte.

De aceea experta Jana Hocking a spus că a-ți numi partenerul „mami” sau „tati” îți va distruge viața sexuală.

Ea a adăugat: „Se pare că mulți oameni care dețin împreună un animal de companie fac la fel precum în cuplurile unde există copii și ei vor avea aceeași problemă”, a adăugat Jana.

Sursa: Daily Star