Doar cei cu spirit de observație excelent pot identifica nuca de cocos diferită

Ai o capacitate excepțională de concentrare și atenție la detalii dacă poți identifica „elemental” diferit în această iluzie optică. Ai doar câteva secunde pentru a găsi nuca de cocos diferită!

image

Cu toții știm cât de important este să ne menținem corpul activ, dar la fel de vital este să ne antrenăm creierul. Studiile au arătat că, cu cât îți exersezi creierul rezolvând puzzle-uri dificile și provocări special gândite cu acest scop, cu atât devii mai inteligent. Iluziile optice oferă o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcționează mintea noastră.

Combinațiile de culori, lumini și modele pot păcăli adesea mintea, făcându-ne să vedem lucruri care nu există cu adevărat. Probabil că deja ai o idee despre cât de bine stai la acest capitol, dar o iluzie optică distractivă îți poate oferi o confirmare și te poate și amuza, deci acceptă provocarea!

Poți identifica nuca de cocos diferită?

În imaginea de mai sus, vei vedea șase rânduri de nuci de cocos. Sarcina ta este să găsești elementul diferit în mai puțin de cinci secunde. Vei avea nevoie de concentrare maximă și o atenție deosebită la detalii pentru a detecta rapid nuca diferită. Un indiciu: nuca de cocos diferită are o formă a cojii distinctă.

Ești gata? Examinează imaginea cu atenție. Doar cei cu ochi ageri pot observa imediat diferența. Dacă încă te chinui să rezolvi, vezi mai jos răspunsul.

Nuca de cocos diferită poate fi identificată prin forma sa unică. Dacă te uiți la al doilea rând, vei găsi nuca de cocos care nu seamănă cu celelalte. De la stânga la dreapta ecranului, numără 10 nuci de cocos de-a lungul rândului și vei descoperi fructul.

image

Felicitări celor care au reușit să identifice nuca de cocos ascunsă în limita de timp!

Sursa: Mirror