Cum a Slăbit Jessica Simpson kilogramele acumulate în sarcină?

Cântăreața în vârstă de 42 de ani, mama a trei copii a slăbit 100 de kilograme din greutatea corporală, după ce a născut ultimul copil.

Iată care a fost secretul ei, potrivit PinkVilla.

Jessica Simpson   Instagram jpg

Foto: Instagram Jessica Simpson

Deși Jessica este extrem de populară pentru calitățile ei artistice, recent și-a uimit toți fanii postând o poză pe pagina ei oficială de Instagram, în care sărbătorește revenirea în bikini după ce a slăbit 100 de kilograme din greutatea corporală, după nașterea celei de-a treia fiice. Ea a urmat o dietă strictă de resetare a corpului timp de șase luni și a efectuat antrenamente zilnice pentru a obține rezultatele dorite.

Ce este dieta Body Reset?

Cadrul pentru dieta de resetare a corpului a fost conceput de antrenorul de fitness Harley Pasternak în 2013. Dieta cuprinde un plan de masă cu conținut scăzut de calorii, care durează 15 zile și este împărțit în trei faze, fiecare având o durată de cinci zile. Dieta include în principal smoothie-uri bogate în proteine ca înlocuitori lichizi înainte de a relua consumul de alimente solide.

În faza 1- Ai voie să bei doar smoothie-uri, alb la micul dejun, roșu la prânz și verde la cină.

Faza 2 - Această fază implică consumul a două smoothie-uri pe zi și înlocuirea unei mese cu alimente solide, cum ar fi un ou prăjit, salată de sfeclă de fructe de pădure sau sandviș cu legume.

Faza 3 - Schimbă unul dintre cele două smoothie-uri cu un alt aliment solid bogat în proteine.

Pasternak crede că orice persoană ar rămâne motivată să se țină orice plan de slăbire atunci când are rezultate rapide de scădere în greutate.

Pierderea în greutate, mai ales după naștere, poate fi o sarcină descurajantă. Antrenorul de fitness al Jessicăi, Harley Pasternak atribuie dieta de resetare a corpului drept secretul pierderii ei rapide in greutate.

Ea mănâncă trei mese sănătoase zilnic (inclusiv 2 smoothie-uri) și mai ales gustări pe migdale, păstrând aportul caloric zilnic între 1200-1400 kcal. De asemenea, va avea o masă solidă bogată în proteine o dată pe zi.

Mai mult, ea ar include alimente aromate, dar mai sănătoase cum ar fi supa de tortillași ar bea peste 2 litri de apă zilnic.

Antrenamentul Jessicăi Simpson

Iată 5 obiceiuri sănătoase pe care Jessica le-a urmat ca parte a regimului ei de antrenament pentru pierderea în greutate.

Plimbări zilnice

Potrivit Pasternak, Jessica a mers 14000 de pași în fiecare zi, a început activitatea încet, pornind de la 6000 de pași pe zi și crescând treptat numărul până la 10.000 și, în cele din urmă, 14.000.

Obiceiurile de viață sănătoase și exercițiile viguroase au ajutat-o pe Jessica să piardă în greutate după naștere nu o dată, ci de trei ori. Regimule ei a inclus în principal smoothie-uri și mese bogate în proteine. Ronțăia migdale de două ori pe zi pentru a-și ține foamea la distanță. Mai mult, ea s-a deconectat de la tehnologie pentru a avea cel puțin 7 ore de somn odihnitor și pentru a-și regla ritmul circadian al corpului. De asemenea, deconectarea de la tehnologie a ajutat-o să socializeze mai mult cu copiii, familia și prietenii, îmbunătățind simultan sănătatea mintală.

Mânâncă sănătos

Mâncarea sănătoasă și hrănitoare a jucat un rol cheie în a ajuta actrița să se reîntoarcă în formă. Potrivit expertului ei în fitness, Jessica a mâncat trei mese sănătoase pe zi, care au inclus proteine, fibre și grăsimi. În afară de asta, a mâncatt migdale de două ori pe zi.

Antrenament la sală

Jessica iubește să meargă la sală pentru o sesiune de antrenament de 45 de minute, de trei ori pe săptămână cu antrenorii ei de fitness - Pasternak și Sydney Liebes. Într-o postare de pe Instagram, Sydney a complimentat-o pe Jessica și a dezvăluit că a antrenat oameni de mai bine de 10 ani dar nu a fost niciodată mai încântată de transformarea unui client.

Fără tehnologie  

Pierderea în greutate a Jessicăi a însemnat mai mult decât să urmeze o dietă sănătoasă și un regim de antrenament. Ea s-a deconectat de la tehnologie cel puțin o oră pe zi, obligatoriu înainte de culcare. Deconectarea de la smartphone-uri sau gadgeturi poate ajuta la reglarea ritmului circadian și la promovarea unui somn mai bun.

7 ore de somn odihnitor

Cei mai mulți dintre noi subestimează adesea importanța somnului în gestionarea greutății, spune Pasternak într-un interviu pentru E!. Atitudinea pozitivă a lui Jessica față de corpul ei a făcut, de asemenea, o mare diferență.

Suplimentele pentru pierderea în greutate

Există speculații că Jessica a luat niște pastile de slăbit. Cu toate acestea, cântăreața a dezvăluit într-un interviu că nu a luat suplimente alimentare pentru a pierde în greutate, ci secretul a constat în obiceiurile ei de viață sănătoase.

Iată niște rețete de Smoothi-uri dietetice pentru resetarea întregului corp pentru pierderea în greutate. Pregătește-le acasă și scapă de kilograme!

Ingrediente

1 cană - Zmeură congelată

¼ cană- Afine congelate

½ portocală (decojită)

1 lingură - pudră de proteine de vanilie

1 lingura - Seminte de in macinate

Pasul 1 - Într-un blender sau robot de bucatarie, amestecati toate ingredientele pentru a obtine o consistenta groasa.

Pasul 2 - Adăuga puțină apă pentru a o dilua

Pasul 3 - Bea rece.

Beneficii cheie pentru sănătate: Fructele de pădure sunt o sursă bogată de antioxidanți care luptă împotriva inflamației din organism și vă menține sistemul imunitar puternic. Portocalele sunt pline dens cu vitamina C și carotenoizi. Este o sursă bogată de fibre alimentare care conferă o senzație mai plină pentru o lungă perioadă de timp și poate ajuta la reducerea greutății corporale.

Smoothie dulce cu spanac

Ingrediente

2 căni- Frunze proaspete de spanac

1 para coapta (curata de coaja, miez si tocata)

15 struguri verzi sau roșii

6 uncii - Iaurt grecesc simplu fără grăsimi

2 linguri - Avocado tocat

1 lingura - suc proaspat de lime

Cum se prepară 

Pasul 1 - Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecă toate ingredientele pentru a obține un amestec uniform și gros

Pasul 2 - Adăugați puțină apă pentru a  dilua

Pasul 3 - Bea proaspăt.

Beneficii cheie pentru sănătate: Spanacul conține cantități mari de membrane verzi numite tilacoizi, despre care se știe că suprimă foamea pentru rezultate rapide de pierdere în greutate. Grăsimile sănătoase din avocado sunt, de asemenea, cunoscute că produc o senzație de sațietate și reduc senzația de foame, ajutându-vă astfel să preveniți gustarea alimentelor nesănătoase . Iaurtul grecesc este plin de proteine și are un conținut scăzut de grăsimi, ceea ce îl face un plus excelent pentru dieta ta de slăbit. În afară de asta, perele și strugurii conțin zaharuri naturale care îți alimentează corpul, menținându-te în același timp activ și plin de energie toată ziua.

Smoothie alb pentru resetarea întregului corp

Ingrediente

5 nr. - Migdale crude îintregi sau tocate)

1 măr roșu (necurățat, fără miez și tocat)

1 banana (curatata si tocata)

¾ cani- Iaurt grecesc simplu fără grăsimi

½ cană - lapte fără grăsimi

½ lingurita - Scortisoara macinata (dupa gust)

Cum se prepară

Pasul 1- Într-un blender amestecă toate ingredientele pentru a obține un amestec uniform și gros

Pasul 2 - Adaugă puțină apă dacă este nevoie.

Pasul 3 – Bea-l proaspăt cu un praf de scorțișoară pudra pentru a-i adauga aroma.

 Migdalele sunt îmbogățite cu grăsimi sănătoase Omega-3 și fibre alimentare care oferă o senzație de sațietate și reduc inflamația în organism. În plus, consumul de o mână de migdale în fiecare zi poate ajuta la pierderea în greutate. Mărul conține polifenoli despre care se știe că au proprietăți anti-obezitate și pot ajuta la pierderea în greutate atunci când sunt consumați cu moderație în mod regulat. Bananele sunt foarte hrănitoare, iar fibrele dietetice din ele conferă o senzație de sațietate.