Dr. Adina Alberts: Top 10 reguli cu care putem preveni apariția cancerului

Cu toţii ne ferim de temutul cancer şi suntem interesaţi să ştim ce putem face pentru a-l preveni. Dr. Adina Alberts ne oferă câteva sfaturi în acest sens.

image

Medicul afirmă cu tărie: “Cancerul poate fi prevenit!”, pe pagina sa de Facebook. Îți trebuie doar disciplină, perseverență, dorința de informare și găsirea surselor corecte pentru aceasta.

Totul pleacă de la stilul de viață, de la alegerile alimentare, de la autocunoaștere.

Organismul este un tot unitar. Psihic, suflet, emoție, alimentație, mișcare, relaxare, somn, bucurie, împlinire…

Secretul stă în armonie și echilibru. Mai concret, absolut orice stare emoțională, orice aliment ingerat, orice toxic respirat, înghițit sau aplicat pe piele, orice mișcare fizică intensă va influența, într-o manieră complexă, starea noastră de sănătate.

Citeşte şi: Dr. Adina Alberts a declarat că a avut COVID-19. Ce tratament a urmat

 Iată TOP 10 reguli cu care putem preveni apariția cancerului!

1. Păstrați în alimentație proporția ideală de 80/20 alimente cu efect alcalinizant versus alimente cu efect acidifiant. Care sunt alimentele alcalinizante? Orice legumă proaspăta, mai ales cele verzi, orice fruct proaspăt, semințele și fructele oleaginoase, toate tipurile de lactate crude și de lactate fermentate, orice tip de oțet, borș, drojdie, citrice, apa, uleiuri comestibile presate la rece. Alimentele acidifiante sunt reprezentate de carne-orice tip, mezeluri, făinoasele, ouă, mai ales gălbenușurile, brânzeturi maturate, alcool.

Vezi şi: Ce nu ştiai că te poate îmbolnăvi de cancer

2. Gândiți pozitiv. Nu bârfiți, nu pizmuiți, nu invidiați. Studiile arată că starea de invidie produce acidifierea organismului.

3. Faceți sport de câteva ori pe săptămana. Oxigenarea intensă produsă de efortul muscular este alcalinizantă.

4. Relaxare, distracție, întâlniri cu prietenii, timp de calitate cu familia, toate acestea vă încarcă bateriile.

5. Somnul, sauna, meditaţia, exerciţiile de respiraţie, buna dispoziţie, bucuria, fericirea, calmul, induc alcalinizează organismul.

6. Evitați emoțiile negative de orice fel, filme de groază, concerte zgomotoase, activități care produc descărcări masive de adrenalină.

7. Beți multă apă alcalinizată cu puțină lămâie sau câteva felii de castravete sau măr. Sau consumați apă plată alcalină din comerț.

8. Nu utilizați decât produse cosmetice bio. Sau puteți pune pe pielea fetei sau a corpului orice produs pe care îl puteți și mânca eventual, cum ar fi pulpa de fructe, uleiuri comestibile, drojdie, smântâna, miere, bicarbonat de sodiu, ouă, etc

9. Vitaminizarea periodică, în cure de două ori pe an, precum și administrarea produselor naturiste alcalinizante bogate în clorofilă de genul chlorella, cafea verde, ceai verde, aloe vera, spirulina, orz verde, matcha, etc, sunt extrem de eficiente.

10. Petreceți mult timp în natură departe de tehnologia modernă de telecomunicații, departe de surse de poluare și de stres.