Ce semnificatie au visele erotice. Afla ce spun despre tine

1 ce semnificatie au visele erotice afla ce spun despre tine jnpm jpg jpeg

Se intampla de multe ori sa ai vise erotice si nu intelegi cum de este posibil? Specialistii spun ca frustrarile sexuale ce se manifesta in timpul somnului sunt semnul unei activitati sexuale scazute.

Cu toate acestea, visele erotice nu semnifica numai faptul ca ti-e dor de o partida de sex, dar iti pot dezvalui si lucruri interesante despre cariera, personalitatea si relatiile tale cu cei din jur. Uneori, visele erotice mascheaza teama, vulnerabilitatea si anxietatea.

Daca visezi ca faci dragoste cu fostul iubit nu inseamna ca nu il iubesti pe actualul si nici ca ai fi indragostit de cel din trecut. Visul tau iti spune, mai degraba, ca este bine sa te relaxezi, sa iti rezervi timp pentru tine si sa faci ce iti place.

Daca visezi ca faci dragoste cu un necunoscut, atunci nu poti identifica o anumita persoana pe care esti tentat sa o cunosti mai bine. Acest vis iti poate spune, in plus, ca ai anumite nevoi si dorinte pe care nu esti pregatit sa le confrunti sau sa le combati.

Daca visezi ca faci dragoste cu o celebritate, inseamna ca simti nevoia sa fii popular, in centrul atentiei si nu iti accepti partenerul.

De asemenea, este posibil sa iti doresti ca munca sau o alta sfera a vietii tale sa iti aduca felicitarile si recunoasterea celor din jur.