Ce semne zodiacale se căsătoresc pentru bani?

Banii joacă un rol important în căsătorie atunci când vine vorba de stabilitatea financiară și de tot felul de aspecte logistice. Cu toate acestea, unii oameni duc lucrurile într-o extremă și vor doar să spună „Da” banilor.

Bani castig FOTO Shutterstock jpg

Foto: Shutterstock

Pentru a te ajuta să evitați întâlnirile cu acești oameni înfometați de bani, află ce spun astrologii!  

Săgetător

Săgetătorii sunt amatori de călătorii, indiferent dacă asta înseamnă să zboare la Cannes cu un avion privat sau să staea în primul rând la Săptămâna Modei. Dar să mergi dintr-un loc în altul și să ai experiențe interesante necesită bani. „Sagetătorii sunt cei mai speriați când este vorba despre angajamente, dar asta se poate schimba rapid dacă li se oferă perspectiva unei vieți luxoase”, spune Tara Bennet, astrolog și antrenor spiritual la Mediumchat.

Acest semn de foc nu este dornic să se stabilească ăn relații casnice, dar va fi în căutarea unui partener care să îi poată finanța obiceiurile scumpe.

Pești

Nu numai că Peștii sunt cei mai mari visători ai zodiacului, dar sunt și unul dintre cele mai romantice semne. Prin urmare, ei fantezează despre orice, „de la o nuntă cu vedete de cinema până la o lună de miere în Bora Bora”, notează Bennet.

Dar aceste fantezii nu sunt ieftine. „Peștii guvernați de Jupiter sunt ademeniți cu ușurință de un soț care poate oferi cea mai mare sclipire, aceea a banilor”, spune astrologul criminalist Valerie Evans.

Această abordare VIP se poate traduce și în prietenii, deoarece de multe ori Peștii vor doar să fie în compania unor oameni pe care îi consideră a fi de un statut înalt.

Leu

Leii sunt lideri puternici, care caută parteneri la același nivel cu ei, ceea ce înseamnă adesea că își doresc pe cineva bogat și influent. „Ei se văd ca niște stele strălucitoare și se așteaptă ca partenerul lor să-și oglindească propria imagine”, spune Bennet. Deoarece sunt un semn atât de puternic, le este ușor să-și găsească alții semnificativi bogați. Ei pot trage pe oricine pe orbita lor cu carisma și pozitivitatea incontestabilă.

Scorpionul

Potrivit lui Bennet, Scorpionii ambițioși calculează în toate aspectele vieții lor, chiar și în romantism. Dacă asta înseamnă găsirea unei persoane semnificative care să-i facă stabile financiar, atunci așa să fie.Evans spune că Scorpionii sunt motivați de „sex, bani, proprietăți imobiliare, secrete și bunurile altor oameni”, ceea ce îi face dornici să ajungă la altar „și să-și păzească partenerul până la moarte”.

De asemenea, ei văd căsătoria ca pe o modalitate de a-și ridica statutul social. „Nevoia lor de putere, îi face să aleagă banii în locul dragostei în orice zi a săptămânii”, adaugă Bennet.

Taur

Taurii sunt profund în extravaganți. „Iubesc lucrurile frumoase din viață, dar le lipsește dorința de a lucra pentru ele”, explică Bennet despre semnul care este adesea considerat leneș. Pe lângă tendințele lor materialiste, Taurii pun foarte mult preț pe stabilitate și confort. Atingerea securității financiare este probabil pe lista lor de obiective și nu sunt mai presus de a se căsători pentru bani pentru a ajunge acolo.

„Ei văd căsătoria ca pe o oportunitate de a trăi viața pe care și-o doresc”, adaugă Bennet.

Balanța

Ca semn care este condus de Venus, planeta iubirii și frumuseții, Balanța își dorește să trăiască generos. Nativii au gusturi scumpe, mai ales când vine vorba de haine, preferințe de luat masa sau decor pentru casă și sunt dispuși să se căsătorească pentru bani pentru a obține stilul de viață sofisticat pe care și-l doresc.

„Banii atrag Balanța ca o molie la o flacără”, spune Bennet. „Au nevoie să fie înconjurați de eleganță și frumusețe pentru a se simți împliniți.”

Datorită abilităților lor sociale puternice, nu au nicio problemă să se potrivească cu oamenii din înalta societate. Își vor folosi farmecul pentru a construi rapid relații cu cei bogați și puternici.

Sursa: Bestlife online