Care sunt cele mai bune soții, conform zodiacului?

Un astrolog a dezvăluit pentru publicația Express, care sunt semnele zodiacale sub care se nasc „cele mai bune soții”.

În astrologia occidentală există 12 semne zodiacale, toate cu trăsături și caracteristici diferite de personalitate. Un astrolog a dezvăluit pentru Express, care sunt semnele zodiacale ale celor mai bune și îndrăgostite soții.

Dragobete - cuplu - dragoste - iubire FOTO Shutterstock

Modul în care iubim și ne îngrijim relațiile este "scris" în stele. Foto: Shutterstock

Rac

Potrivit publicației Express, Racul este una dintre zodiile care oferă cele mai bune soții pentru că „ochii lor sunt mereu pe tine”,  dar nu într-un mod „înfiorător”. O femeie Rac este „întotdeauna prezentă” pentru soțul ei, oferindu în același timp suficient spațiu și timp pentru el însuși.

Acest semn este loial și în contact cu emoțiile și experiența umană, așa că le valorifică în relații. Iar dacă loialitatea este o trăsătură pe care o cauți la soția ta, poți avea încredere orbește în Rac.

Pești

O soție Pești poate atrage orice om prin inteligența ei și poate fi foarte frumoasă din punct de vedere fizic. Peștii sunt cunoscuți pentru că sunt buni așa că soțul lor nu va ajunge niciodată să se simtă neglijat fiindcă le place să-și pună tot sufletul într-o relație pentru a o face să funcționeze.

Taur

Următorul este Taurul, cu senzualitate ridicată, care este un semn foarte inteligent, atât din punct de vedere academic, cât și emoțional și este în acord cu modul în care se simt alții, fiind capabil de empatie.

Taurul nu este semnul unor aventuri trecătoare, dar este greu de prins într-o relație,  căutând „iubire necondiționată” înainte de a face acest lucru.

Balanță

O femeie Balanță este o soție grozavă pentru că acest semn iubește cu înverșunare,  potrivit astrologilor de la Express. Balanța se grăbește să sară în relații dacă sentimentele sunt acolo și își planifică următorii 10 ani din viața ei cu alesul, fiindcă nu-I plac angajamentele pe termen scurt.

Tocmai pentru că sunt iubitoare ale unor angajamente pe termen lung, acest semn „afectuos” caută un parteneriat profund și semnificativ.

Din fericire pentru partenerii Balanței, acest semn este „matur” în felul în care iubește și sunt amabili chiar și în timpul certurilor.

Scorpion

Potrivit Express, Scorpionul este zodiac unora dintre cele mai bune soții pentru că sunt cel mai senzual semn al zodiacului.

Și nu este singura lor trăsătură minunată, deoarece femeiel din Scorpion sunt loiale, romantice și pot face legăturile de familie să fie extrem de strânse.

Vărsător

Femeia Vărsător este  o soție grozavă pentru că „dăruiește” și câdn nu se așteaptă să primească înapoi.Viața nu este niciodată stresantă cu acest semn, deoarece sunt cunoscuți pentru personalitatea lor distractivă și relaxată. Acest semn se angajează lent, așa că partenerul lor trebuie să aibă răbdare, dar dragostea lor este puternică, așa că merită așteptarea.

Capricorn

Capricornul ia dragostea foarte în serios și va fi soția perfectă, mama, proprietarul casei și mama animalului de companie, un „expert în conducerea unei gospodării, în munca ei, în educarea copiilor și menținerea unei căsnicii fericite împreună.

Fecioara

Acest semn naște soții grozave deoarece sunt foarte implicate și le pasă cu adevărat de tine. Devotamentul ei s-ar putea manifesta în prelegeri de viață care pot fi plictisitoare și expunerea de opinii cu care nu ești de acord, dar totul este pentru că te iubește.