Așa slăbești un kilogram în 3 zile!

Fă aceste 5 lucruri zilnic și vei pierde un kilogram în 3-4 zile, scrie Times.

Să pierzi în greutate, nu este o muncă ușoară și necesită mult efort și disciplină. Este o călătorie lentă care necesită efort constant. Dar ce se întâmplă dacă îți spunem că a face câteva schimbări simple te poate ajuta să accelerezi lucrurile?

picioare femeie cantar greutate shutterstock 9157270 jpeg

Să dai jos 1 kg in 4 zile poate fi un obiectiv realizabil! Foto: Shutterstock

Obiceiurile alimentare proaste, stilul de viață sedentar și o mulțime de alți factori sunt responsabili pentru ca oamenii să ia în greutate în plus. Excesul de greutate duce la o mulțime de probleme de sănătate, cum ar fi diabet, dureri articulare, hipertensiune arterială și probleme cardiovasculare. Dacă ai încercat totul, de la a mânca corect la a face mișcare în mod regulat, iată câteva mici schimbări pe care le poți face în rutina de zi cu zi ca să scăpi de kilogramele în plus.

Exerciiții fizice

Nu poți slăbi doar urmând o dietă corectă. Exercițiile fizice realizate în mod regulat joacă un rol important în a te menține în formă și sănătos. Nu trebuie neapărat să mergi la sală, poți pur și simplu să faci jogging, mers pe jos sau să mergi pe scări.

​Bea apă caldă

Consumul de apă caldă -fierbinte este unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poți face pentru a pierde în greutate. Apa fierbinte ajută la reducerea grăsimilor stocate în organism, ceea ce ajută în continuare la reducerea greutății. Consumul de apă fierbinte ajută și la detoxifierea organismului.

Sorbirea unui pahar de apă fierbinte la prima oră dimineața vă poate stimula metabolismul, lucru este una dintre condițiile de bază pentru a pierde în greutate.

Nu mai consuma zahăr

Reducerea zahărului din dietă este una dintre cele mai rapide modalități de a pierde în greutate. Deci, dacă dorești să vezi cântarul mișcându-se rapid în sensul în care îți dorești, trebuie să reduci aportul de zahăr.

Zahărul încetinește rata metabolică, ceea ce împiedică pierderea în greutate. Evită alimentele care au  zahăr adăugat. Dacă ai poftă de dulce, alege alternative precum dulceața făcută în casă și mierea.

​Bea ceai verde

Trei căni de ceai verde în fiecare zi îți pot stimula metabolismul. Ceaiul verde ajută la arderea rapidă a grăsimilor corporale. Este încărcat cu antioxidanți care te mențin sănătos și te ajută să revii la silueta anterioară.

​Include proteine în fiecare masă

Proteinele te mențin sătul și te împiedică să mănânci, ceea ce te ajută în cele din urmă să slăbești. O dietă bogată în proteine ajută la controlul senzației de foame. Dacă ești vegetarian, poți adăuga proteine în dietă incluzând alimente precum fasole, leguminoase, caș și ouă.