Suferi de diabet? Medicina cuantică te poate ajuta!

1 2 jpg jpeg

Când corpul îşi pierde capacitatea de a funcţiona armonios, se creează un teren propice pentru apariţia bolilor. Aceste tulburări pot apărea la nivelul oricărui organ sau ţesut, în funcţie de predispoziţiile fiecăruia, şi se manifestă uneori prin simptome distincte, particulare.

În cazul în care organismul îşi pierde echilibrul, este afectată şi capacitatea sa de a-şi menţine sau de a-şi îmbunătăţi starea de sănătate. Terapeuţii care practică medicina cuantică, numită şi biorezonanţa Paul Schmidt, administrează radiaţii electromagnetice prin care reglează funcţiile perturbate şi stimulează capacitatea de reglare proprie a organelor care au biocâmpul dereglat.

În ce constă

Aplicarea acestui tip de terapie se face cu ajutorul unui echipament energetic cu densitate foarte scăzută capabil să penetreze masa organică şi să deblocheze curgerea normală de energie.

Într-o primă etapă, sunt depistate blocajele energetice care îngreunează vindecarea prin măsurarea stării energetice a corpului, sensibilitatea organelor la virusuri, bacterii, paraziţi, metale grele, echilibrul nutrimenţilor, precum şi sensibilitatea la diverşi alergeni. În faza a doua, sunt înlăturate blocajele depistate.

Există mai multe tehnologii foloste în cadrul medicinei cuantice, printre acestea numărându-se analiza electro-fotonică, evaluarea micro-sistemului acupunctural palmar şi evaluarea nivelului de stres.

Care sunt beneficiile

Acest tip de tratament este non-invaziv şi nedureros. Pacientul stă întins, îmbrăcat şi resimte o stare de bine. Durata unei şedinţe este cuprinsă între 20 şi 30 de minute. Rezultatele terapeutice simptomatice sunt imediate, iar schimbările fiziologice sunt graduale.

Dacă este continuată terapia, sunt recuperate funcţiile pierdute, odată ce se recâştigă echilibrul pierdut. Rezultatele depind de durata tratamentului, de răspunsul biologic care diferă de la o persoană la alta. Este o abordare terapeutică menită corpului ca întreg, pentru că mintea şi corpul sunt văzute ca fiind inseparabile.

Cine se poate trata astfel

Acest tip de tratament poate fi aplicat la pacienţii de orice vârstă, cu atât mai mult cu cât nu are efecte secundare. Medicina cuantică a fost creată pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii celor care suferă de afecţiuni neurologice sau de diverse boli: artrită, reumatism, gastrită, diabet, sciatică, alergie, astm, psoriazis. S-au obţinut rezultate bune şi la persoanele care s-au confruntat cu perioade prelungite de insomnie sau stres.

Info

Nu există încă studii concludente care să fi demonstrat ştiinţific cu certitudine că terapia cuantică este eficientă.