Ştii care sunt cele mai bune antibiotice naturale?

2 jpg jpeg

În ultima perioadă din ce în ce mai multe persoane atunci când se confruntă cu o infecţie se îndreaptă către puterea vindecătoare a plantelor ce au proprietăţi antibacteriene şi pot susţine reparea organismului.

Astfel că, natura are remediul perfect pentru fiecare afecţiune în parte, totul constă în a cerceta şi a afla cum funcţionează fiecare.

Deşi probabil nu ştii, şi tu foloseşti la prepararea diferitelor feluri de mâncare anumite condimente cu rol de antibiotic.

Usturoiul, cel mai bun antibacterian

1 2 jpg jpeg

Nu te mai gândi la mirosul său după ce l-ai consumat, profită din plin de beneficiile sale antibacteriane, mai ales că specialiştii afirmă despre această plantă că poate lupta cu succes inclusiv împotriva bacteriei E. Coli.

O doză mai mare de usturoi consumată reprezintă o porţie de sănătatea garantată.

Museţelul reduce inflamaţia

1 2 jpg jpeg

Chiar dacă pare absurd, această banală plantă îţi poate fi de mare folos mai ales dacă te confrunţi cu anumite inflamaţii ale pielii sau crampele stomacale datorate din cauza anumitor bacterii.

Cercetătorii afirmă că extractul de muşeţel poate să distrugă cu brio celebra ciupercă Candida albicans cât şi bacteria Enterococcus faecalis.

O cană de ceai de muşeţel seara te poate ajuta să dormi mai bine, iar dacă te deranjează o infecţie în gât poţi alege să faci gargară cu ceai de muşeţe şi o linguriţă de bicarbonat.

Află cât de sănătos este oregano AICI

Ghimbirul inhibă dezvoltarea bacteriilor

2 jpg jpeg

Nu mai este nici un secret despre cât de eficient este ghimbirul atunci cînd vine vorba despre sănătatea ta, te ajută să scapi de surplusul de ţesut adipos, combate cu succes atât bacteriile cât şi virusurile, fiind deseori mult mai eficient decât orice antibiotic de la farmacie.

Poţi să îl adaugi la absolut orice preparat de la supe cremă până la smoothie-uri.

Oregano, antiseptic natural

2 jpg jpeg

Oregano se bucură de o cantitate foarte bună de antioxidanti ideali pentru sprijinirea sistemului imunitar, având principalul agent activ acidul rozmarinic, care de asemenea este un puternic antioxidant necesar imunităţii tale. Antifungic, antibacterian ce luptă cu succes inclusiv împotriva stafilococului auriu, microb extrem de rezistent la antibioticele sintetice. Un spray pe bază de uleiuri aromatice esenţiale din plante, inclusiv oregano, poate alina semnificativ simptomele cauzate de infecţii ale cailor respiratorii superioare.