Scapă de hemoroizi cu ajutorul acestei licori

1 2 jpg jpeg

Tot ce ai nevoie pentru a scăpa de această problemă este o pudră de roşcove. Cunoscută şi sub denumirea de carob, această pudră se bucură de adevărate proprietăţi miraculoase pentru sănătatea ta. De la mic la mare fiecare membru al familiei tale se va bucura de o veritabilă porţie de sănătate.

Are un gust destul de plăcut şi o poţi adăuga inclusiv într-o cană de lapte cald. În felul acesta vei primi porţia de vitamina E şi calciu necesară întregii zile. Nu este necesar să adaugi şi zahăr în băuturile în care ai pus pudra de roşcove, astfel că poate fi consumată chiar şi de către diabetici.

Un bun aliat împotriva colesterolului rău

2 jpg jpeg

Pudra de roşcove poate să înlocuiască cu succes pudra de cacao, şi mai mult decât atât va contribui la scăderea nivelului de colesterol rău din sânge. Dacă ai recomandare de la medic să eviţi consumul alimentelor ce oferă anumite excitaţii sistemului nervos, cum este spre exemplu cacaoa sau ciocolată, pudra de roşcove poţi să o foloseşti fără nici o grijă.

Aceasta te va ajuta să îţi întăreşti imunitatea şi să ţii la distanţă apariţia cancerului pulmonar şi cel mai important să menţii un tranzit intestinal corespunzător pe tot parcursul zilei.

Află tot ce nu ştiai despre pudra de roşcove AICI

Sursă bună de substanţe nutritive

Fructul de roşcov conţine o cantitate bună de glucide, dintre care zaharoză, fructoză, glucoză, proteine, aminoacizi buni dra şi grăsimi sănătoase precum acidul oleinic, linoleic şi cel palmic.

Nu trebuie trecut cu vederea nici conţinutul de fitohormoni regăsit mai ales toamna când copacul rămâne fără frunze.

Toate aceste substanţe hrănitoare sunt soluţia ideală de a-ţi ţine greutatea sub control.

În plus, taninii din pudra de roşcove ajută considerabil la menţinerea imunităţii, luptând împotriva bacteriei E.Coli şi asigurând o floră intestinală sănătoasă.

Ţuica de roşcove combate hemoroizii

Dacă te confrunţi cu această problemă prepară acasă licoarea salvatoare. Tot ce trebuie să faci este să razi 150 de grame de păstaie de roşcove şi să o adaugă în alcool de 40 de grade sau într-un kilogram de ţuică şi să o laşi la macerat într-un loc călduros timp de 10 zile.

Maceratul se consumă apoi câte un păhărel mic de două ori pe zi de preferat înainte de masă şi indicat ar fi să nu mai consumi nici un fel de alcool pe perioada tratamentului. Nu îl consuma mai mult de 10 zile consecutiv. După această perioadă consumă regulat pudră de roşcove în sucuri, smoothie-uri sau chiar salate.

Trebuie de asemenea să ai grijă la alimentaţia ta astfel încât să eviţi pe cât posibil alimentele picante şi greu de digerat.

Ai nevoie de o alimentaţie bazată pe fibre şi multe fluide.

Păstăile de roşcove te vor ajuta să îţi reglezi metabolismul, indiferent de forma în care alege să le consumi. Spre exemplu sirpoul de roşcove este indicat pentru a calma stările de greaţă, vomă, balonare, tahicardie sau lipsa apetitului sexual, colesterolul mărit.

Efectul său antibacterian, antioxidant, antipoliomielitic contribuie la reglarea metabolismului şi în acelaşi timp accelerează procesul de ardere a grăsimilor.