Planta care te scapă de pietrele de la rinichi

1 2 jpg jpeg

Întreg organismul este făcut astfel încât de câte ori apare o problemă, acesta să se regenereze, astfel rinichii transportă prin intermediul urinei toxine spre a le elimina.

În cazul în care s-au format calculi, aceştia se pot dizolva pentru a se elimina fără un disconfort major.

O simplă plantă, extrem de utilă te poate ajuta să scapi de această problemă, şi ne referim bineînţeles la pătrunjel.

Infuzia de pătrunjel elimină pietrele de la rinichi

2 jpg jpeg

Într-un litru de apă pune la fiert o legătură de pătrunjel verde tocat mărunt şi lasă la să fiarbă maxim 10 minute.

Strecoară apoi infuzia, las-o să se răcească şi timp de o lună consumă câte o ceaşcă din această infuzie zilnic. Astfel vei elimina atât nisipul cât şi orice fel de altă substanţă de la nivelul rinichilor. Poţi de asemenea ca infuzia obţinută să o împarţi în 3 căni, una să o bei dimineaţa pe stomacul gol, şi celelalte două căni la prânz şi respectiv la cină. Pe parcursul zilei nu trebuie să consumi nici un alt aliment, decât apă. În felul acesta pietrele existente se vor elimina dizolvându-se în nisip.

Această metodă se practică doar o zi.

Pătrunjelul combate retenţia de apă

1 2 jpg jpeg

Nu ai fi zis că o plantă atât de uşor de găsit poate să aibă efecte atât de bune asupra corpului tău, însă pătrunjelul te poate ajuta inclusiv să combaţi retenţia de apă, să intensifici arderile, să îţi întăreşti imunitatea, să sporeşti fertilitatea şi nu în ultimul rând să îţi protejezi sistemul nervos şi osos.

Poţi să apelezi la celebra salată de pătrunjel pentru care ai nevoie de o legătura mare de pătrunjel, zeama de la o lămâie şi astfel poţi înlocui o masă seara.

Alte metode de detoxificare

Poţi să adaugi în salata de pătrunjel un căţel doi de usturoi pisat. Datorită conţinutului de alicină şi seleniu îţi vei proteja şi ficatul.

În plus, poţi să începi să consumi avocado, dacă încă nu ai descoperit acest super aliment, mai ales dimineaţa la micul dejun. Poţi să îl consumi sub formă de guacamole sau doar stropit cu zeama de la o lămâie.

Dacă te confrunţi cu prezenţa metalelor grele în organism atunci poţi să apelezi la coriandru, un condiment minune pe care îl poţi folosi mai ales la salate.

Şi apa calduţă cu lămâie dimineaţa este o alegere bună atât timp cât nu adaugi zahăr în ea.