Lămâia şi uleiul de măsline previn bolile cardiovasculare

2 jpg jpeg

Scapă de durerea de cap

2 2 jpg jpeg

Te doare capul şi nu vrei să iei medicamente sau nu le ai la îndemână? Dacă ai în schimb ulei de măsline şi o lămâie, durera este ca şi uitată.

Este necesar să amesteci 2 linguri de măsline cu zeama de la o jumătate de lămâie, să le amesteci bine şi să consumi acest leac atunci când simţi că nu mai ai nici un pic de energie sau câd durerea de cap nu îţi dă pace.

Acest amestec te va ajuta să elimini toxinele acumulate la interiorul organismului tău.

Află ce tratamente naturiste pentru păr există AICI

Uleiul de măsline şi colesterolul

2 jpg jpeg

Datorită conţinutului de acizi graşi extrem de sănătoşi, uleiul de măsline este indicat a se consuma mai ales dacă te confrunţi cu valori ridicate ale colesterolului rău.

Consumul periodic te va apăra de posibilitatea apariţiei problemelor cardiovasculare, de oxidarea celulară, contribuind într-o manieră activă la regenerarea celulelor încă de la prima înghiţitură.

La aceste calităţi se adaugă vitaminele, proteinele şi mineralele din lămâie, astfel că vei obţine un leac naturist şi extrem de sănătos.

Remediu împotriva constipaţiei

Eşti mereu constipat? Problema gravă pe care ai putea să o ai în organism jpeg

Această combinaţie de alimente ajută la curăţarea de toxine a organelor în special la nivelul ficatului şi a colonului, potrivit naturalcuresandhomeremedies.com, astfel că devine un remediu care previne şi tratează constipaţia, susţine buna funcţionare a vezicii biliare şi ajută de asemenea la eliminarea pietrelor de la rinichi.

Poţi să consumi acest amestec dimineaţa pe stomacul gol sau să îl adaugi în salate.