Întreţine-ţi sănătatea cu ulei de peşte

1 2 jpg jpeg

În primul rând, uleiul de peşte este bogat în acizi graşi Omega-3. Te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti starea de sănătate a inimii, prin simplul fapt că va scădea nivelul trigliceridelor. Astfel, vei ţine la distanţă atacurile cerebrale, de cord şi preinfarctul.

Află care este legătura între consumul de peşte şi ADHD AICI

Secretul unei memorii excelente

2 jpg jpeg

Consumul regulat de peşte este extrem de sănătos atâta timp cât peştele nu este prăjit. Uleiul de peşte este o alternativă bună pentru persoanele cărora nu le place carnea de peşte.

Activitatea cerebrală va fi îmbunătăţită, deoarece acizii conţinuţi de uleiul de peşte protejează membranele celulare. Vei avea o memorie mai bună, iar procesul de îmbătrânire prematură va fi încetinit.

Are grijă de silueta ta

1 2 jpg jpeg

Despre peşte se spune că ar avea cea mai sănătoasă carne, conţinând numai grăsimi bune care accelerează procesul de ardere a grăsimilor depozitate în organism.

În felul acesta vei reuşi să scazi în greutate mult mai rapid dacă adopţi peştele şi uleiul de peşte în alimentaţia ta şi dacă faci şi mişcare.

Luat în mod constant, acest tip de ulei contribuie şi la scăderea inflamaţiilor din organism şi ajută la eliberarea serotoninei, de aici rezultând o stare de bine care te va ajuta să dormi mai bine.

Vedere bună şi piele frumoasă

Plin de calităţi care îl recomadă a fi consumat cât mai des posibil, acest tip de ulei te apără de stresul oxidativ şi de poluarea din jur.

În plus, previne apariţia bolilor oftalmologice precum şi sindromul ochilor uscaţi, ajutând la o mai bună producţie a lacrimilor, pentru ca astfel ochii să se cureţe în permanenţă.

Efectele sale antiinflamatoare reduc iritaţiile apărute la nivelul pielii precum şi roşeaţa. De aceea este un bun tratament pentru a te bucura de o imunitate excelentă pe tot parcursul anului.

Este recomandat a se consuma inclusiv în sarcină, acizii graşi fiind esenţiali pentru dezvoltarea celulară şi a sistemului nervos.