Iată de ce trebuie să iei acum propolis!

1 2 jpg jpeg

Toate produsele apicole sunt un adevărat elixir al frumuseţii şi sănătăţii organismului uman. În special polenul este considerat ca fiind cel mai bogat rezultat apicol în nutrimenţii necesari organismului uman.

În această perioadă, sistemul imunitar este slăbit şi totodată predispus la viroze şi răceli, motiv pentru care cel mai bine este să apelezi la un produs ce poate înlocui cu succes antibioticele din farmacii. Propolisul are cel mai bun potenţial de întărire a imunităţii şi asta datorită gamei mari de antioxidanţi benefici ce îi conţine.

Remediu împotriva colesterolului crescut

Dacă faci parte din categoria persoanelor ce se confrută cu cardiopatie ischemică sau cu angină pectorală ori insuficienţă cardiacă, tinctura de propolis este un bun tratament adjuvant, ce se poate administra intern câte 10 picături de 2-3 ori pe zi între mese tip de 15 zile.

În cazul hipertensiunii arteriale sau al aterosclerozei, propolisul poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol dacă dimineaţa pe stomacul gol iei 30 de picături de tinctură de propolis într-un pahar cu apă.

Ajută la menţinerea sistemului osos sănătos, în special în cazul femeilor, ele fiind predispuse la pierderea densităţii osoase.

Află de ce boli te vindecă propolisul AICI

Vindecă arsurile şi rănile

Propolisul are beneficii atât administrat intern cât şi extern, astfel că, dacă te-ai ales cu o rană şi aplici puţină tinctură de propolis, acesta va grăbi procesul de vindecare a ţesuturilor afectate.

Datorită efectului antibiotic de care se bucură, îţi va proteja organismul de acţiunea bacteriilor ajutând totodată la refacerea barierei protectoare a organismului. Ajută la curăţarea căilor respiratorii şi la menţinerea sănătăţii orale.

În cazul infecţiilor urinare, în numai două săptămâni, tincura de propolis poate face minuni. Niciodată nu o administra fără a te afla sub supravegherea unui medic specialist. Asigură-te că ai un aport suficient de apă, ceaiuri pentru ca să favorizezi diureza.

Uită de herpes cu propolis

2 jpg jpeg

Dacă nu ştii cu ce anume să tratezi herpesul, apelează la tincura de propolis, este suficient de puternică încât să distrugă orice fel de bacterie, inclusiv virusul herpetic.

Poţi să faci badijonări cu propolis inclusiv atunci când te confrunţi cu candidoza bucală, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Propolisul este aliatul sănătăţii tale, indiferent de afecţiunea cu care te confrunţi. Însă este important să îl procuri din locuri autorizate şi specializate.