Gheaţa este secretul unui corp sănătos

2 jpg jpeg

Nu doar odată ai admirat tenul impecabil al vedetelor, cu siguranţă că te-ai gândit că au folosit tratamente scumpe şi destul de elaborioase. Ei bine, acum poţi să apelezi la un truc simplu dar extrem de eficient prin intermediul căruia să ai parte de un mic răsfăţ la tine acasă, iar problemele tenului să dispară ca prin magie.

Produce vasoconstrucţie

Este suficient să iei un cub de gheaţă pe care apoi să îl plimbi prin mişcări circulare la nivelul feţei. Aceasta este o metodă simplă şi eficientă care ajută la micşorarea porilor. Dacă apelezi la acest truc în fiecare zi vei observa că în decurs de maxim o săptămână vei scăpa de porii dilataţi.

Uită de cearcăne cu ajutorul unui cub de gheaţă

Această problemă la nivelul ochilor, cearcănele, dau bătăi de cap multor persoane, însă acum ai aflat soluţia. Un cub de gheaţă pe care trebuie să îl plimbi pe sub ochi sau un plic de ceai folosit pe care l-ai băgat la frigider şi apoi îl aplici peste ochii închişi. Minunea nu va întârzia să apară. Orice umflătură la nivelul feţei va fi ştearsă instantaneu imediat ce ai pus gheaţa pe ea.

Află care sunt remediile naturiste pentru vergeturi şi celulită AICI

Coşurile se tratează cu gheaţă

Inesteticele coşuri care mai pot fi şi dureroase la atingere dispar în urma aplicării gheţii pe ele. În plus, odată aplicată gheaţa la nivelul feţei, dacă va trebui să aplici un machiaj pe faţă o să observi că acesta va persista mai mult timp. Odată încercat acest truc îl vei folosi toată viaţă.

Celulita îţi dă bătăi de cap?

Cel mai mare duşman al femeilor şi mai nou şi al bărbaţilor, celulita, aşa cum este cunoscută acumularea de grăsimi evidenţiind aspectul de coajă de portocală se poate combate cu ajutorul câtorva cuburi de gheaţă.

Este important de precizat faptul că această grăsime inestetică albă apare în momentul în care colagenul natural al pielii este deranjat şi împiedicat de anumiţi factori să funcţioneze la capacităţile sale optime.

În cazul în care te confrunţi cu un aspect gălbui, acesta se explică prin prezenţa toxinelor sub stratul de piele care împiedică aerisirea celulelor şi buna circulaţie sangvină.

Citeşte şi: Tratamente naturiste cu lămâie pentru coşuri

Apelează cu încredere la masajul cu cuburi de gheaţă de 3 ori pe săptămână, astfel efectul vizibil de celulită va fi estompat şi oarecum redresat. Poţi să apelezi la o pungă cu gheaţă ca să îţi fie mai uşor şi timp de cel puţin 20 de minute masează zonele afectate. Odată ce pielea intră în contact cu gheaţa aceasta se răceşte iar celulele adiopoase încep să se topească. în plus acest truc este benefic şi pentru circulaţia sangvină.

Important!

Cel mai mare secret în combaterea aspectului inestetic de coajă de portocală este combinarea metodelor. Adică, problema trebuie atacată din 3 puncte de vedere. Unul şi cel mai important este o schimbare care să înceapă din interior, în primul rând prin alimentaţia ta de zi cu zi. Apoi prin terapii corporale precum masajul, fără a uita de mişcare. Cel puţin 30 de minute în fiecare zi.