Cum să-ţi recâştigi frumuseţea interioară

1 2 jpg jpeg

„La fel cum aveţi o rutină de înfrumuseţare exterioară, cum ar fi aranjarea părului sau make-up-ul, pe care le faceţi în fiecare zi, ar trebui să aveţi, de asemenea, o rutină sufletească. Fericirea şi zâmbetele vă induc automat o gândire pozitivă care îmbunătăţeşte frumuseţea interioară. Iar această energie pozitivă se poate extinde chiar şi la oamenii din jur”, spune Adina Radu Cosma, manager Yucca Wellness Center.

Iată ce terapii te ajută să-ţi recapeţi frumuseţea interioară!

Reiki

Este vorba despre o tehnică veche de vindecare cu originea în Japonia, redescoperită în anul 1922 de doctorul Mikao Uşui. Activează mecanismele naturale de vindecare prin canalizarea de energie universală, transmisă prin atingere blândă cu ajutorul palmelor sau prin privire, respiraţie. Practic, terapeutul Reiki este un intermediar între energia universală pe care o accesează şi beneficiarul acestei energii. În cadrul iniţierii în Reiki, tu eşti terapeutul şi poţi oferi această terapie nu doar ţie însuţi, ci şi celorlalţi.

Shiatsu

Este o metodă holistică de vindecare. Are la bază echilibrarea energiei vitale, acţionând la nivelul meridianelor energetice prin manevre de presopunctură pe anumite puncte de pe întreg corpul. Echilibrează fizic, mental şi emoţional corpul, cu efecte de lungă durată şi detoxifică, menţinând un flux energetic, fizic şi mental echilibrat.

Yoga

Prin yoga, poţi accesa energia universală, credinţa, prezentul şi iubirea. Prin asane îţi măreşti capacitatea de concentrare, îţi reduci stresul, scapi de gândurile obsesive şi devii mai vigilent, toate acestea pentru a te pregăti de acea stare de interiorizare completă, linişte şi pace.

Theta Healing

Este descrisă ca o călătorie către sine, către interior, către tot ceea ce eşti dincolo de blocaje şi convingeri, dincolo de limitările subconştientului sau de rănile emoţionale. Pentru a avea un prezent şi un viitor aşa cum ţi-l doreşti, este nevoie să te eliberezi de convingerile limitative ale subconştientului, de dezechilibre emoţionale şi să redefineşti noi elemente ale experienţelor umane.

SCIO/QXCI

Este cel mai frumos şi complex sistem care colectează date din organismul uman prin 50 de canale în acelaşi timp. Informaţiile ajută practicantul de sănătate naturistă să identifice nevoile specifice ale organismului.

Terapia craniosacrală

Pe lângă beneficiile vizibile pe care le are la nivelul corpului, terapia craniosacrală produce şi o schimbare naturală de auto-acceptare, o capacitate de a iubi semenii, un sentiment de conectare la viaţă şi fericire. Aşa cum există sistem respirator sau nervos, aşa există sistemul cranio-sacral format din sistemul membranos.