Ce trebuie să faci după masă pentru a-ţi accelera metabolismul

1 2 jpg jpeg

Dacă la englezi este celebrul ceai de la ora 5, şi tu poţi avea parte de un mic moment de răsfăt care să te păzească de probleme ulterioare precum constipaţia, balonarea, flatulenţa sau chiar indigestia.

Cine a zis că nu sunt bune combinaţiile de ingrediente cu siguranţă nu ştia despre acest mix şi ce beneficii aduce organismului uman.

Ghimbirul şi lămâia, aliaţii sănătăţii tale

1 2 jpg jpeg

Mixul minune este compus din usturoi, lămâie, ghimbir şi apă. Dacă te procupă mirosul de usturoi după consumarea lui, trebuie menţionat faptul că ghimbirul şi apa vor neutraliza orice iz de usturoi şi nu vei mai avea nici un fel de problemă.

Într-un litru de apă alcalină adaugă zeama de la două lămâi, 3 centimetri de ghimbir ras şi 4 căţei de usturoi pisaţi. Agită bine sticla înainte de fiecare folosire. Consumă un păhăruţ mic de shot după fiecare masă şi vei observa rezultatele.

Sucul cu grepfrut îţi menţine silueta frumoasă

1 2 jpg jpeg

Având puternice proprietăţi antioxidante şi antibacteriene, plus o cantitate bună de vitamina C, A, B, D, E dar şi calciu, fosfor, magneziu şi fier, grepfrutul este cel mai bun prieten al siluetei.

Astfel că dacă vrei să pierzi în greutate ai nevoie de un grepfrut mare, copt, o lingură de miere naturală de albine pe care să le ameteci într-un blender. Este necesar să foloseşti doar pulpa de la fruct fără pieliţă.

Pectina conţinută are efecte bune şi asupra colesterolului rău prezent în organism, asupra insulinei, în timp ce licopenul este util pentru a elimina toxinele acumulate.

După 15 minute de la terminarea mesei, bea o cană din acest amestec şi vei vedea rezultatele minunate în scurt timp.

Efectele benefice se vor resimţi şi asupra aparatului cardiovascular, imunitatea ta va fi de zile mari iar bolile vor ta la distanţă.

Este necesar totuşi o alimentaţie cât de cât echilibrată din care să excluzi prăjelile, alcolul şi să faci şi puţină mişcare, măcar 30 de minute zilnic.