Ce sucuri să bei când eşti bolnav

1 2 jpg jpeg

Suc contra stresului: în cazul în care eşti stresat poţi bea un suc din banane, căpşuni şi pere.

Suc contra artritei: durerile provocate de artrită pot fi calmate dacă urmezi o cură cu suc de ţelină, morcov, anans şi lămâie.

Suc pentru bolnavii de ulcer: dacă suferi de ulcer gastic sau de gastrită, un suc de ajutor pentru calmarea durerilor este cel făcut din vartă, morcov şi ţelină.

Suc, în caz de indigestie: dacă te-ai deranjat la stomac un suc de ajutor este cel de mentă, în combinaţie cu ananas, ţelină şi morcov.

Suc contra depresiei: Simptomele depresiei pot fi ameliorate dacă faci o cură cu ceai de spanac, sfeclă roşie, ananas, mere şi morcov. Este o sursă importantă de minerale şi vitamine.

Suc care te scapă de oboseală: în zilele în care te simţi fără vlagă, o cană cu suc de mere verzi, lămâie, spanac, ţelină, sfeclă roşie şi ananas este alegerea perfectă pentru tine.

Suc pentru bolnavii de astm: Dacă suferi de astm, un suc ideal este cel de lămâie, spanac, câteva frunze de usturoi verde, măr şi spanac.

Suc contra durerilor de cap: un suc proaspăt, de ţelină, ghimbir, cstraveţi şi mere este de ajutor când te doare capul. Pentru unele persoane şi cofeina fce minuni, de aceea este bun un ceai negru sau unul verde.

Suc indicat dacă ai pietre la rinichi: persoanele care au calculi renali pot bea zilnic suc de portocale, mere, pepene roşu şi lămâie. De ajuor este şi ceaiul de mătase de porumb şi cel de cozi de cireşe.

Suc indicat dacă ai răcit: pentru ameliorarea simptomelor răcelii şi gripei este indicat să bei un suc obţinut din frunze de usturoi verde, ghmbir, lămâie, portocale şi lămâie. Poţi îndulci cu puţină miere de albine, dacă nu îţi place gustul.