Băutura din sfeclă, măr şi morcov care te poate scăpa de cancer

1 2 jpg jpeg

Unui bolnav de cancer pulmonar, pe numele său Lui Seto, i-a fost recomandată această băutură să o consume timp de 90 de zile. După această perioadă, pacientul a susţinut că s-a vindecat de cancer. De atunci, Miracle Drink a căpătat o notorietate fantastică şi oameni din întreaga lume a încercat-o.

Iată ce ingrediente sunt necesare pentru prepararea acestei băuturi:

Ingrediente puţine şi ieftine

Acest suc nu este deloc costisitor. Pentru a-l putea prepara ai nevoie de sfeclă roşie, măr şi morcov.

Cum se prepară

Nu numai că este extrem de ieftină, dar această băutură miraculoasă se prepară şi foarte uşor.

Se spală bine sfecla, morcovul şi mărul, apoi se taie cubuleţe şi se pun în blender. Cu tot cu coajă. Se adaugă şi 50 de ml de apă plată.

Când se consumă

Această licoare nu poate fi păstrată deloc. Se consumă imediat ce a fost preparată. Este indicat să beţi sucul de sfeclă, morcov şi măr timp de trei luni, în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol.

În ce alte afecţiuni are rezultate

Pe lângă faptul că este recunoscută pentru că previne dezvoltarea celulelor canceroase, Miracle Drink previne bolile de ficat, rinichi şi pancreas. De asemenea, se spune că poate vindeca ulcerul. Pe de altă parte, menţine şi plămânii sănătoşi.

Şi mai sunt multe alte beneficii pe care acest suc le aduce orgamismului. Se pare că previne atacurile de cord şi scade tensiunea arterială (atunci când ea este prea mare).