B─âi-tratament pentru fertilitate. Pot cre┼čte ┼čansele s─â concepi un copil

1 2 jpg jpeg

Beneficiile b─âilor-tratament pentru fertilitate. Problema infertilit─â┼úii este real─â ┼či se intensific─â de la an la an, iar motivele instal─ârii afec┼úiunii par s─â fie, ├«n 40% din cazuri, de natur─â feminin─â. Stresul, dietele drastice ┼či, nu ├«n ultimul r├ónd, sechelele unor boli cu transmitere sexual─â pot reduce foarte mult ┼čansele s─â concepi un copil. Uneori, pot ajuta ┼čedin┼úele de acupunctur─â, masajele sau b─âile recomandate pentru fertilitate.

Beneficiile b─âilor-tratament pentru fertilitate

Ingredientele care se adaug─â ├«n ap─â ajut─â nu doar pe cele care vor s─â aib─â copii, ci ┼či pe cele care vor s─â-┼či detoxifieze corpul ├«ntr-un altfel de mod. Ierburile ┼či substan┼úele cu efect tonic reduc nivelul de stres din organism ┼či relaxeaz─â. C─âldura apei este ┼či ea un adjuvant ├«n concepere, preg─âtind corpul pentru o viitoare sarcin─â.

De fapt, este o idee excelent─â s─â faci o baie cald─â ├«nainte de actul sexual, pentru c─â ├«┼úi relaxeaz─â mu┼čchii ┼či elibereaz─â anxietatea din corp. ├Än plus, prin transpira┼úie scapi ┼či de toxine. ├Än timpul tratamentelor cu b─âi este bine s─â consumi mult─â ap─â, ca s─â se intensifice procesul de eliminare a toxinelor din corp.

Mi┼čcarea ├«nainte de baie este indicat─â

├Än timpul efortului fizic, corpul ├«ncepe s─â transpire, proces benefic pentru detoxifiere. Dac─â vrei s─â ob┼úii maximum de beneficii de pe urma b─âilor cu efect detox, este important s─â incluzi un program de mi┼čcare ├«n tratament. ├Ä┼úi vei ├«mbun─ât─â┼úi s─ân─âtatea, iar nivelul de endorfine, cunoscute ca hormonii fericirii, va cre┼čte.

Sarea amar─â, ingredientul-minune

Sarea amar─â nu trebuie s─â lipseasc─â din baia care stimuleaz─â fertilitatea. Aceast─â sare reduce stresul, ajut─â la recuperarea mu┼čchilor de dup─â efort, calmeaz─â nervii ┼či regleaz─â nivelul enzimelor aflate ├«n deficit. Ad─âug├ónd sare amar─â ├«n baie beneficiezi de o absorb┼úie mai bun─â a nutrien┼úilor din dieta zilnic─â ┼či po┼úi sc─âpa de migrene. Odat─â ce sarea intr─â ├«n contact cu apa, se descompune ├«n magneziu ┼či sulfat, minerale care ajung ├«n piele. Se recomand─â dou─â ce┼čti cu sare ├«n apa de baie ┼či e de preferat s─â nu fie ap─â fierbinte ├«n cad─â.

Pentru ca efectul b─âii-tratament s─â fie mai mare, adaug─â ├«n ap─â ┼či c├óteva pic─âturi de ulei esen┼úial de lavand─â. Acesta te va ajuta s─â te relaxezi ┼či mai mult ┼či ├«┼úi ├«mbun─ât─â┼úe┼čte starea de spirit. O ce┼čcu┼ú─â de bicarbonat de sodiu este, de asemenea, important─â ├«n baia-tratament. Acesta poate neutraliza efectul chimicalelor cu care a fost tratat─â apa, care pot interfera cu propret─â┼úile benefice ale celorlalte ingrediente terapeutice pentru organism.