Avantajele terapiei cu ultrasunete

1 2 jpg jpeg

Ulterior descoperirii avantajelor ultrasunetelor s-a stabilit c─â pot fi folosite ┼či ├«n medicin─â unde ini┼úial utilizarea a fost una imagistic─â folost─â mai ales ├«n efectuarea ecografiilor.

Studiile nu s-au oprit aici, ├«n timp s-a ajuns la concluzia ca aceste ultrasunete pot fi folosite ┼či terapeutic nu doar ├«n scopuri diagnostice. De aici ┼či p├ón─â la folosirea ultrasunetelor pentru remodelarea corporala a fost nevoie doar de un singur pas.

Astfel, Simona Enache, reprezentanta unei clinici de ├«nfrumuse┼úare din Bucure┼čti, ne poveste┼čte despre avantajele aduse frumuse┼úii corporale a acestei tehnologii.

Efect dublu cu rezultat vizibil

Tratamentele cu ultrasunete sunt excelente si pentru remodelarea corporale deoarece reprezinta una din putinele metode in cursul careia intalnim un efect dublu: de spargere a depozitelor de grasime calcifiate si de dizolvare simultana a lor, cu rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt.

Află cât de benefică este terapia cu ultrasunete în caz de impotenţă AICI

Beneficiile tratamentului cu ultrasunete

Oamenii se afl─â ├«ntr-o continu─â cercetare cu privire la metodele prin care pot s─â ├«┼či ├«mbun─ât─â┼úeasc─â aspectul corpului. Tindem spre perfec┼úiune ┼či asta ne ocup─â un loc primordial ├«n activit─â┼úile noastre.

Astfel c─â, terapia cu ultrasunete este benefic─â pentru tratarea celulitei, prin eliminarea nodulilor de grasime ob┼úin├óndu-se astfel remodelare corporal─â, o detoxifiere datorit─â elimin─ârii ┼úesutului adipos ┼či a toxinelor aferente din corp, ajut─â la eliminarea vergeturilor prin uniformizarea pielii.

├Än urma ultrasonoterapiei, pielea devine mai ferm─â, mai elastic─â ┼či mult mai frumoas─â. Zonele ├«ncordate se relaxeaz─â ┼či se activeaz─â microcircula┼úia cutanat─â datorit─â ac┼úiunii termine a ultrasunetelor.

Pe ce zone poate fi folosit─â aceast─â terapie?

Zonele problematice, precum abdomenul, ┼čoldurile, fesele, coapsele, inclusiv bra┼úele pot beneficia de aceast─â terapie. ├Än plus, este o procedur─â u┼čor de urmat, dureaz─â aproximativ 15 minute o ┼čedin┼ú─â, iar efectele se vor vedea ├«ntr-un timp foarte scurt.

Contraindicaţiile tratamentului cu ultrasunete

├Än cazul ├«n care te reg─âse┼čti printre persoanele care sufer─â de afec┼úiuni ale pielii, boli cardiace, spasmofilie, implanturi metalice sau tumori maligne, acest tratament este contraindicat. De asemenea, cei care au ├«n istoricul medical atacuri de spasmofilie, tensiune arterial─â anormal─â, femeile ├«ns─ârcinate sau care se afl─â la menstrua┼úie trebuie s─â-l evite.

Tratamentul trebuie efectuat cu cel puţin o jumătate de oră înaintea mesei sau după.

Se poate folosi ┼či pentru probleme faciale?

Tratamentul cu ultrasunete poate fi folosit ┼či pentru a remedia problemele faciale, precum cele care ┼úin de ochi ┼či contur facial, lifting facial, anticearcan, depigmentare. De asemenea, ultrasunetele ajuta la controlul oxid─ârii celulare, la activarea melaninei de sub piele, ( av├ónd efect de ├«n─âlbire ┼či de eliminare a ridurilor ), stimuleaz─â termic ┼či acustic microcirculatia sangvin─â.

Ultrasunetele din industria beauty exploateaz─â aceea┼či tehonologie folosit─â de doctori pentru scan─ârile prenatale, dar penetreaz─â c├ó┼úiva milimetri mai profund pentru a ajunge la ┼úesutul adipos unde celulita este captiv─â.

Terapia cu ultrasunete este o metoda foarte relaxanta ┼či benefic─â pentru s─ân─âtatea corpului.

2 jpg jpeg

Simona Enache, Clinic─â Anti-Ageing, Bucure┼čti

Date de contact : 0720.634.513