Aspirina tratează vergeturile

1 2 jpg jpeg

Dacă şi tu faci parte din categoria persoanelor care s-au luptat cu surplusul de kilograme, cu siguranţă că ai observat în anumite zone, urmele lăsate pe corpul tău.

Aspirina un ajutor de zile mari

Una dintre cele mai noi descoperiri în domeniul cosmetic, aspirina, pare să fie extrem de benefică atunci când vine vorba despre ştergerea semnelor lăsat de timp şi de kilograme asupra corpului nostru.

Deşi este unul dintre cele mai utilizate analgezice şi anticoagulante din întreaga lume, cu siguranţă că se regăseşte şi prin casa ta.

Aşadar, iată cum poţi să te bucuri de beneficiile sale în lupta împotriva vergeturilor.

Tot ce trebuie să faci este să diluezi o pastilă de aspirină într-o cantitate mică de apă. Apoi, adaugă cam două linguriţe de ulei de măsline cald.

Află cum poţi folosi aspirina pentru a îngriji tenul şi părul AICI

Pasta pe care ai obţinut-o aplic-o direct pe piele şi las-o să acţioneze timp de 20-25 de minute. Clăteşte apoi cu apă caldă şi repetă procedura în fiecare zi timp de o săptămână.

Nu uita de vitamine

Îţi va fi de un real folos dacă pe perioada în care faci acest tratament îţi vei administra şi capsule de vitamina E şi C .

În felul acesta vei întregi compexul necesar pentru a hidrata şi reface pielea, oferindu-i totodată şi un plus de elasticitate.

Un alt aspect important este acela că pe tot parcursul tratamentului este necesar să faci mişcare, deoarece sportul acţionează şi asupra stratului de colagen, îl stimulează, contribuind în felul acesta la regenerarea pielii.

Sfat:

Nu te expune imediat la soare după aplicarea acestei pastei pe piele, deoarece pielea se poate usca şi liniile inestetice devin mult mai vizibile. Masajul este o altă modalitate prin care să contribui la procesul de regenerare a pielii tale lezate de aceste inestetice vergeturi. Dacă vergeturile sunt depistate precoce, aplicarea cremelor emoliente poate fi eficientă, reducând cu mult aspectul lor

Tratamentul chirurgical cu laser necesită de regulă cam 5-6 şedinţe. Aceasta nu îndepărtează complet vergeturile, însă ameliorează semnificativ aspectul lor. Studiile susţin că aspectul lor continuă să se atenueze chiar şi după 6 luni de la urmarea tratamentului.

Prin terapia laser are loc stimularea fibroblaştilor, care se divid precum şi stimularea producţiei de colagen.

Important!

Efectele acestor tratamente variază de la persoană la persoană, în funcţie de obiceiurile sale zilnice.

Este bine să măreşti consumul de apă, precum şi de alimente bogate în biotină, vitamina E şi proteine atunci când vrei să obţii rezultatele menţionate în acest articol.

Pentru a evita reacţiile alergice, este important să testezi produsul pe o porţiune mică de scalp, înainte de a aplica tratamentul complet. Dacă te confrunţi cu iritaţii sau mâncărimi, încetează imediat să-l mai foloseşti.