Aşa stimulezi corpul să elimine eficient toxinele! (VIDEO)

1 2 jpg jpeg

Obiceiurile tale alimentare pot să ofere foarte multe detalii despre corpul tău. De exemplu dacă bei des sucuri acidulate, mănânci dulciuri din comerţ, produse semipreparate, fumezi, pierzi nopţile şi consumi alcool, e clar că trebuie să îţi ajuţi corpul să elimine toate toxinele pe care chiar tu i le-ai furnizat.

Dacă eşti mai mereu stresat, ai probleme de concentrare, simţi că sistemul tău imunitar este tot mai slăbit şi răceşti uşor, au apărut şi problemele de spate din cauza statului prea mult pe scaun la birou, atunci remediul descoperit de americani este bun şi pentru tine.

Efectele detoxificării

Detoxificarea nu înseamnă să nu mănânci nimic! Organismul trebuie alimentat zilnic şi regulat. Începe-ţi ziua cu un mic dejun sănătos şi continuă cu gustări simple care să îţi ofere senzaţia de saţietate. Ai grijă să păstrezi constant nivelul zahărului din sânge mâncând alimente bogate în proteine. Nu uita să te hidratezi pe tot parcursul zilei, să faci minim 30 de minute de mişcare în fiecare zi şi nu sări peste cele 7-8 ore de somn nocturn!

Plasturele-minune

Un produs 100% bio te ajută să elimini aceste toxine în timp ce dormi şi-ţi oferă o cale să ai o sănătate de fier, o sănătate pe care o doreşti. Prin simpla lui aplicare contribuie în scurt timp la fortificarea sistemul imunitar, fără nici un efect negativ.

Mai precis acest plasture bio este o combinaţie între oţetul din lemn şi din bambus, vitamina C, turmalină, dextrină, planta dokudami, frunze de loquat, chitosan şi fibre vegetale.

Se aplică seara înainte de culcare şi acţionează pe timpul nopţii când organismul este programat să se refacă în mod automat după o zi plină de evenimente.

Detoxificare prin masarea tălpilor

Din punct de vedere reflexogen la suprafaţa tălpilor se găsesc toţi centrii nervoşi din organism. Prin stimularea lor se pot remedia sau ameliora anumite simptome. În medicina asiatică există crezul conform căruia toxinele coboară în corp în timpul zilei, iar noaptea coboară spre picioare departe de organele vitale.

Astfel că prin aplicarea acestui plasture la nivelul tălpilor ajuţi organismul să se cureţe mai repede şi mai bine.

Citeşte şi: Ce boli poţi trata prin reflexoterapie