Aşa îţi poţi prepara crema de faţă acasă!

1 2 jpg jpeg

Tot ce ai nevoie sunt doar două produse ce se regăsesc cu siguranţă şi în casa ta şi anume ulei de cocos şi bicarbonat de sodiu.

În felul acesta vei scăpa rapid şi într-un mod uşor de celulele moarte de la suprafaţa pielii, dar şi de acnee, cicatrică lăsate de acnee şi chiar şi de roşeaţă.

Vei curăţa porii mult mai profund decât cu orice alt produs şi vei observa cum scoaterea punctelor negre va deveni ceva uşor şi simplu de realizat.

Bicarbonatul menţine pH-ul pielii normal

1 2 jpg jpeg

Deşi aparent banal, bicarbonatul de sodiu are extrem de multe beneficii atât pentru casa cât şi pentru corpul tău. Fiind un compus amfoteric, va contribui la menţinerea nivelului pH-ului în valori normale şi astfel va ţine acneea la distanţă, mai ales dacă îl combini cu uleiul de cocos.

Datorită proprietăţilor de vidratare şi antibacteriene ale uleiului de cocos, mixând aceste două ingrediente vei obţine unul dintre cele mai bune produse naturale pentru a-ţi menţine frumuseţea tenului.

Află cât de sănătoasă este nuca de cocos AICI

Uleiul de cocos, hidratant de excepţie

1 2 jpg jpeg

Tot ce trebuie să faci este să amesteci două linguriţe de ulei de cocos cu o linguriţă de bicarbonat de sodiu până obţii o pastă.

După ce ai curăţat pielea bine aplică pasta pe faţă şi cu ajutorul mişcărilor circulare de masaj freacă zona afectată. Indicat ar fi să o laşi ulterior pe faţă în jur de 5 minute şi apoi să clăteşti cu apă călduţă din abundenţă.

La final vei observa că nu va fi necesar să mai aplici nicio cremă pentru hidratare deoarece uleiul de cocos îţi va hidrata pielea în profuzime.

Acesta amestec îl poţi folosi şi pe post de gomaj pentru corp, în acest caz trebuie să măreşti cantitatea de produs folosit.