Argintul te ajută să te vindeci mai repede

1 2 jpg jpeg

Potrivit unui studiu al cercetătorilor de la Universitatea Metropolitană din Manchester, Marea Britanie, citat de mediafax.ro, argintul poate anihila până la 650 tipuri de microbi patogeni, datorită ionilor de argint. Este motivul pentru care acest metal este folosit la realizarea echipamentelor medicale, în scopul de a preveni infecţiile intraspitaliceşti.

În plus, un om de ştiinţă Belgian a descoperit că bacteriile argintate combat virusurile care dau răceală, gripă sau care produc infecţii intestinale. El a impregnat cu particule de argint bacteriile bune luate din iaurturile probiotice şi le-a pulverizează pe mâini sau în nas, stopând acţiunea virusurilor.

Info

Argintul care se înnegreşte uşor şi care lasă urme negre pe piele nu indică nepărat o boală, ci este o urmare a oxidării argintului şi a faptul că pielea are un pH ridicat.

Alungă gripa şi răceala

Acţionând ca un agent microbian puternic, argintul previne răceala, gripa, susţine vindecarea în timp scurt în caz de viroze respiratorii, închiderea rănilor superficiale şi refacerea pielii. Argintul, prin interacţiune cu conductivitatea pielii, o apără de iritaţii. Mai mult, protejează de radiaţiile emise de telefoanele mobile şi diverse aparate electronice, reglează temperatura corporală şi circulaţia sangvină.

Creşte imunitatea

Purtat în călătorii sau în sezonul rece, când eşti mai expus riscului de a te îmbolnăvi, argintul te protejează în faţa bacteriilor. Chiar dacă ai alergie la bijuterii din diverse metale, cele din argint nu vor avea acelaşi efect.

Poartă argint şi în zilele solicitante care-ţi pun la încercare imunitatea şi în care ai nevoie de vitalitate! Acest metal are proprietăţi electromagneice, iar ionii din compoziţia lui interacţionează şi influenţează pozitiv nivelul energetic.