Amestec indicat seara pentru a slăbi

1 2 jpg jpeg

Dacă îţi doreşti să scapi de câteva kilograme bune, simţi că nu ai suficientă energie, iar pielea ta are tendinţe de uscare? Atunci apelează la acest mix care se prepară rapid, conţine minerale, vitamine şi favorizează eliminarea toxinelor.

Această combinaţie se bucură în primul rând de un efect laxativ natural, ce favorizează mai ales curăţarea colonului, prin stimularea peristaltismului, accelerând astfel metabolismul.

Mixul este compus din pătrunjel, lămâie, ghimbir, scorţişoară şi miere de albine . Iar pentru a obţine rezultate bune este necesar să fie consumat seara înainte de a merge la culcare.

Pătrunjelul, diuretic natural

1 2 jpg jpeg

Considerat ca fiind unul dintre cele mai puternice diuretice naturale având rezultate minunate mai ales asupra sistemului renal şi urinar, pătrunjelul ajută al eliminarea pietrelor de la nivelul rinichilor, tratează infecţiile urinare şi totodată îţi oferă un aport bune de minerale precum calciu, fier dar şi de vitamine.

Află cât de benefic este să consumi pătrunjel în fiecare zi AICI

Ghimbirul stimulează digestia

2 jpg jpeg

Nici ghimbirul nu este de evitat în alimentaţia ta, acesta fiind un real aliat care ajută procesul digestiv şi totodată reduce disconfortul abdominal indiferent dacă este vorba de balonare, greaţă, crampe, gaze, constipaţie sau diaree.

Considerat ca fiind un tonic general, acesta este folosit mai ales pentru capacitatea sa de a înlătura oboseala, în special datorită conţinutului de potasiu, zinc, calciu, magneziu şi vitaminele B6, C şi D, precum şi enzime digestive, antioxidanţi şi uleiuri esenţiale.

Lămâia, sursă de antioxidanţi

1 2 jpg jpeg

Este recunoscut faptul că lămâile sunt un ajutor benefic pentru menţinerea sănătăţii mai ales datorită conţinutului mare de vitamina C, la care se adaugă de asemenea vitaminele A, B6, B9,B12, E cât şi o serie de minerale importante pentru organismul uman.

Cantitatea de antioxidanţi regăsiţi în lămâie oferă organismului o imunitate puternică, ajută ficatul să elimine mai uşor şi mai repede toxinele şi în acelaşi timp menţine colesterolul în valori normale şi bune săătăţii tale.

Astfel ai nevoie să razi 3-4 centimetri de ghimbir, o mână de pătrunjel, zeama de la două lămâie, o lingură de miere de albine şi o linguriţă mică de scorţişoară.

Pune aceste ingrediente într-un blender, adaugă 500 ml de apă şi eventual câteva frunze de mentă proaspătă.

Mixează bine şi consumă amestecul obţinut cu o oră înainte de a merge la culcare.