Acest fruct îţi stimulează funcţia intimă

1 2 jpg jpeg

Unul dintre cele mai bune fructe de care poţi să beneficiezi în această perioadă este pepenele roşu. Sărac în calorii, bogat în apă, minerale, vitamine, consumat frecvent va proteja vasele de sânge şi va menţine colesterolul în frâu.

Licopenul, cel mai bun antioxidant

Având un nivel crescut de licopen şi citrulină, pepenele va reduce stresul oxidativ şi inflamaţiile apărute în corp, ţinând în acelaşi timp la distanţă formarea celulelor canceroase.

Un studiu realizat în China, a scos la iveală faptul că persoanele care obişnuiesc să consume pepene roşu pe toată perioada verii au un risc mult mai scăzut de a dezvolta formaţiuni canceroase.

Află cum poţi slăbi cu ajutorul supei rece de pepene AICI

Citrulina, substanţă ce se regăseşte mai ales în coaja pepenelui ajută considerabil la relaxarea vaselor de sânge, în felul acesta circulaţia sangvină fiind mult mai benefică, irigând mai bine organele mai ales cele genitale, stimulând funcţia sexuală la ambele sexe.

Remediul naturii pentru infecţii

1 2 jpg jpeg

În cazul în care te confrunţi cu inflamaţii ale articulaţiilor sau cu o imunitate scăzută, pepenele este un adjuvant în tratarea acestor probleme.

Datorită conţinutului de potasiu, consumul lui previne formarea calculilor renali, reducerea concentraţiei de acid uric din sânge, este un bun diuretic favorizând şi scăderea în greutate, mai ales are un aport de peste 90% apă. În felul acesta previne deshidratarea, iar vitamina A va avea grijă de pielea şi părul tău.

Citrulina din pepenele roşu ajută la relaxarea vaselor sangvine, în felul acesta sângele va avea un flux mai abundent şi va iriga mult mai bine toate ţesuturile, stimulând totodată funcţia sexuală la ambele sexe în aceiaşi măsură.

Cea mai bună modalitate de a te hidrata

Conţine peste 90% apă, are un nivel ridicat de electroliţi, astfel că va asigura buna funcţionare a sistemului digestiv, prevenind constipaţia.

Colina, o altă substanţă benefică a acestui fruct are un rol important în realizarea mişcărilor musculare, în procesul de memorare şi învăţare, asistă la transmiterea impulsurilor nervoase şi la absorbţia grăsimilor.

Chiar şi în cazul în care te confrunţi cu neplăcuta problemă a cârceilor, pepenele roşu vine în ajutorul tău cu o doză suficientă de potasiu ce ajută la relaxarea musculară şi la reducerea durerilor resimţite.