Scapă de venele varicoase în mod naturist!

1 2 jpg jpeg

Vasele de sânge pot suferi de a lungul vieţii diferite modificăti astfel încât te poţi trezi cu anumite vene înflamate, vizibile la suprafaţa pielii care de cele mai multe ori sunt dureroase şi motivul pentru care te confrunţi cu senzaţia de picioare grele şi obosite.

Din ce cauză apar?

1 2 jpg jpeg

Dacă ai optat pentru o dietă săracă fie în grăsimi, de regulă nu ai activitate fizică constantă şi kilogramele sunt mult peste cât ar trebui să fie conform constituţiei tale atunci ai toate şansele să te confruţi cu apariţia lor mai ales la vârsta mijlocie.

Şi schimbările hormonale joacă un rol important în apariţia lor dar şi sarcina.

În plus, trebuie să iei în calcul şi moştenirea genetică a vaselor de sânge, detrimentele nutritive cât şi statul prea mult pe scaun sau în picioare.

Află cum poţi preveni apariţia varicelor AICI

Rolul vaselor sangvine

2 jpg jpeg

Vasele sangvine joacă un rol extrem de important în rganismul uman, prin intermediul lor sângele îşi face circuitul complet în întreg organismul. Acestea se împart în vene şi artere, cele din urmă realizând circulaţia sangvină de la inimă la restul organelor în timp ce venele întorc sângele la inimă.

Arterele depind de acţiuenea inimii de a pompa sângele pentru a fi ulterior transportat.

Pentru ca întreaga circulaţie sangvină să se desfăşoare corespunzător calitatea vaselor sangvine trebuie să fie bună, deoarece acumularea sângelui în vene conduce la slăbirea pereţilor vaselor şi ulterior ele se întind, se umflă şi astfel apar vasele varicoase. De regulă ele apar la nivelul picioarelor din cauza gravitaţiei.

Castanele sălbatice, remediu naturist

2 jpg jpeg

Unguentele pe bază de castane sălbatice sunt recunoscute pentru factul că ajută la fortifierea pereţilor venelor şi sporesc circulaţia sangvină, contribuind şi la alinarea umflăturilor prezente la suprafaţa pielii.

Un alt supliment util este vitamina E care ajută la subţierea sângelui, îmbunătăţind în felul acesta circulaţia sangvină. O altă vitamină benefică pentru sănătatea pereţilor vaselor sangvine este vitamina C. O poţi procura din citrice cât şi din legume.

Şi ginkgo biloba poate fi utilă în tratarea acestei probleme cât şi un consum constat de afine.