Remediul antic pentru tratarea chisturilor ovariene! Îl ai în casă şi nu ştiai că te vindecă!

1 2 jpg jpeg

Tratarea chisturilor ovariene.  Uleiul de ricin este un remediu străvechi pentru vindecarea chisturilor ovariene. Curată corpul de excesul de ţesuturi şi toxine, stimulează sistemele limfatic şi circulator, ceea ce duce la reducerea şi dizolvarea chisturilor ovariene.

Iată ce ai de făcut. Împătureşte o cârpă mare de flanel în două sau trei straturi. Asigura-te că este îndeajuns de mare încât să-ţi acopere abdomenul. Pune două linguri de ulei de ricin pe cârpă şi împătureşte pentru a umezi întregul "bandaj". Apoi adu la formă iniţială. Aşează-te în pat cu un prosop vechi sub ţine şi pune flanelul pe abdomen.

Acoperă cu folie de plastic, apoi cu un alt prosop vechi. Pune o sticlă de apă caldă peste prosop, apoi acoperă-te cu o pătură călduroasă. Lasă să acţioneze timp de 30 de minute, apoi îndepărtează cârpă cu ricin.

Repetă procesul de trei ori pe săptămâna, timp de trei luni. Pentru a îndepărta uleiul de pe piele, poţi spală zona cu o soluţie formată din trei linguri de bicarbonat de sodiu dizolvat în patru căni de apă. Nu folosi acest tratament în timpul menstruaţiei. Dacă încerci să faci copii, foloseşte-l după menstruaţie.