De ce trebuie să mănânci zilnic miere cu turmeric

1 2 jpg jpeg

În plus, regenerează membranele celulelor umane, ameliorează durerea provocată de osteoartrită, tratează problemele cu inima şi plămânii, problemele metabolice, problemele cu ficatul, bolile autoimune, boala Alzheimer şi boala Parkinson.

În combinaţie cu mierea, opreşte celulele canceroase înainte să se dezvolte, fiind mai eficient decât chimioterapia.

Ingrediente

1 linguriţă de pudră de turmeric

100g miere

Instrucţiuni

Amestecă toate ingredientele într-un borcan de sticlă. De câte ori te simţi rău, ia jumătate de linguriţă din remediu. Lasă-l să se topească în gură, îl înghiţi.

Turmericul are peste 500 de beneficii este de antioxidant natural şi foarte puternic deci nu ar trebui să lipsească din alimentaţia ta.

Un bun digestiv

Nu doar capacităţile sale de a trata inflamaţiile îl recomandă spre a fi consumat zilnic ci şi faptul că ajută la îmbunătăţirea digestiei. Potrivit unui studiu realizat de University of Maryland Medical Center, există o serie de afecţiunipentru acre turmenicul s-a dovedit a fi foarte util şi anume indigestie, colici. În cazul ulcerelor însă, acest condiment nu se recomandă a fi utilizat deoarece este mult prea acid.

Susţine buna funcţionare cerebrală

Creierul tău are nevoie în permanenţă de stimulente, iar turmenicul ajută la îmbunătăţirea capacităţii de memorare şi te poate ajuta să te adaptezi mult mai uşor şi repede la situaţile cu care te confrunţi. În plus, contribuie la ţinerea la distanţă a afecţiunii Alzheimer, mai ales în urma studiului făcut pe şoarecii de laborator, studiu publicat în revista Public Library of Science.

Poate reduce riscul de cancer

Cercetătorii susţin faptul că turmenicul interacţionează la nivel molecular, fiind astfel util în ţinerea la distanţă a celulelor canceroase şi la remisia lor atunci când sunt în stare incipientă. Pe lângă asta consumul de turmenic asigură buna funcţionare cardiacă deoarece împiedică blocarea arterelor şi astfel previne apariţia infarctului. Fiind eficient şi în scăderea colesterolului, însă trebuie să ai grijă dacă iei anticoagulante deorece cu anumite medicamente poate interacţiona.