Adio, afte, în 24 de ore!

1 2 jpg jpeg

Ulei de oregano

Uleiul de oregano s-a dovedit eficient în tratarea aftelor. Este suficient să pui 1-2 picături de ulei de oregano pe zona dureroasă. Repetă de 7-8 ori în 24 de ore. Te asigur că vei scăpa de afte!

Suc de sparanghel şi bicarbonat de sodiu

Şi sucul de sparanghel amestecat cu puţin bicarbonat de sodiu pot învinge rapid aftele. După un duş bucal cu un mixt făcut din soluţie alcalină şi bicarbonat de sodiu, aplică pe afte glicerină boraxată.

Infuzie de muşeţel

Totodată, se poate face o infuzie de muşeţel. Aceasta se prepară astfel: o lingură de flori uscate de muşeţel se pun în 250 de ml de apă clocotită. Se lasă la infuzat timp de 10 minute, se strecoară şi se clăteşte gura cu acest ceai. Repetă de câteva ori pe zi acest procedeu.

Pudră de alaun

Unul dintre cele mai rapide remedii naturiste în tratarea aftelor este pudra de alaun. Pune pudră de alăun direct pe zona afectată şi las-o să acţioneze un minut. Nu clăti cu apă deloc. În maximum o zi, aftele vor fi doar o urâtă amintire.

Aloe vera

Încearcă şi aloe vera. Vei avea o mare surpriză: aftele vor dispărea în 24 de ore. Picură pe zona afectată zeamă de aloe vera şi lasă câteva minute să acţioneze.