Scapă de vergeturi cu pasta aceasta de morcovi! Uite ce uşor se prepară

1 2 jpg jpeg

La început apar că nişte linii roşii, transformându-se uşor în linii albe.

Din fericire, ai la îndemână un tratament natural care te ajută să scapi de vergeturi şi chiar să le estompezi pentru totdeauna. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru pasta magică de morcovi.

- Jumătate de morcov

- coajă de la o mandarină

- 4 linguri de ulei de măsline

Jethro Kloss, autorul cărţii "Back To Eden: The Classic Guide to Herbal Medicine, Natural Foods, and Home Remedies since 1939", susţine că acest amestec poate fi folosit ca un scrub care îndepărtează în mod eficient vergeturile. Se combină ingredientele într-un blender şi se amestecă până când se obţine un piure. Se masează pe pielea umedă, în baie sau la duş, apoi se clăteşte cu apă caldă şi se usucă înainte de a aplica o cremă hidratantă. Se poate folosi tratamentul o dată pe zi.

Bine de ştiut!

Vergeturile pot apărea încă din adolescenţă, din cauza creşterii bruşte, a stresului, curelor de slăbire drastice, fumatului sau alimentaţiei neechilibrate.

Aspirină şi ulei de măsline

Diluează o aspirină într-o cantitate mică de apă, cât să obţii o pastă. Amestecă compoziţia cu 2-3 linguriţe de ulei de măsline, uşor încălzit pe baie de aburi. Aplică pe pielea curată, afectată de vergeturi, şi las-o să acţioneze aproximativ 30 de minute. Clăteşte cu apă călduţă. Repetă procedura zilnic, cel puţin 2 săptămâni.

Gel de aloe vera şi vitamine

Un remediu la îndemână, care ameliorează aspectul pielii, se prepară din jumătate de ceaşcă de gel de aloe vera, pe care îl găseşti la farmacie, pe care îl combini cu lichidul din 10 capsule de vitamina E şi 5 capsule de vitamina A. Aplică amestecul pe pielea curată şi lasă-l să acţioneze 10-15 minute, apoi clăteşte cu apă călduţă.