Cele mai bune tratamente naturiste împotriva ridurilor

1 2 jpg jpeg

Poate cea mai mare lupt─â a femeilor, ├«n mod special, este lupta cu ├«mb─âtr├ónirea. Ridurile sunt cel mai mare du┼čman al femeii. Pentru a se p─âstra c├ót mai frumoase, femeile ar face orice, de aici o industrie ├«ntreag─â a ├«ncercat s─â satisfac─â dorin┼úele sexului frumos de-a lungul anilor. Cu toate acestea, cel mai bun tratament este prevenirea ridurilor, ├«ngrijirea pielii zi de zi ┼či acceptarea vremii care trece ├«n defavoarea frumuse┼úii trupului.

Un psihic c├ót mai optimist, o alimenta┼úie c├ót de c├ót s─ân─âtoas─â, al─âturi de mi┼čcarea de zi cu zi ┼či renun┼úarea la obiceiurile nes─ân─âtoase fac parte din lupta cu ridurile. Atunci c├ónd vrei s─â te p─âstrezi c├ót mai t├ón─âr─â, iat─â cele mai bune tratamente naturiste ├«mpotriva ridurilor.

Cele mai bune tratamente naturiste ├«mpotriva ridurilor ÔÇô lapte cu miere sau lapte proasp─ât nefiert simplu

Lo┼úiunile naturiste ce con┼úin acizi alfa-hidroxilici, care provin din lapte, sucuri ┼či trestie de zah─âr, sunt excelente, deoarece ├«ndep─ârteaz─â celulele moarte de pe piele. Mai simplu, se poate folosi direct lapte proasp─ât nefiert organic, cu care s─â se tamponeze ├«ncet fa┼úa. ├Än amestec cu mierea, acest tratament ├«ndep─ârteaz─â bacteriile ┼či punctele negre.

Cine are ├«n cas─â aloe vera, ar trebui s─â se bucure de efectele benefice ale acestei minunate plante. Taie o frunz─â de la baz─â, adun─â cu o linguri┼ú─â sucul de aloe ┼či aplic─â pe piele, exact ├«n zonele cu riduri.

Un alt tratament pe care ├«l po┼úi face foarte simplu acas─â este cu papaia. Se ia un fruct de papaia, se decoje┼čte ┼či se iau 2 linguri de miez. Acestea se amestec─â cu o lingur─â de ov─âz uscat, care exfoliaz─â pielea. Se las─â s─â ac┼úioneze 10-15 minute ┼či se ├«nl─âtur─â cu ajutorul unui material textil.

Cele mai bune tratamente naturiste ├«mpotriva ridurilor ÔÇô piure de avocado sau papaia

Prepar─â un piure de avocado, care hidrateaz─â ┼či protejeaz─â pielea foarte bine, av├ónd vitamina E ┼či multe alte vitamine benefice tenului t─âu. ├Äntinde piureul de avocado pe toat─â suprafa┼úa fe┼úei, las─â-l 20 de minute s─â ac┼úioneze ┼či apoi cl─âte┼čte. Este bine ca dup─â fiecare contact cu apa, tenul s─â fie hidratat cu un ulei care s─â protejeze. Alege ulei de s├ómburi de struguri, ulei de cocos, ulei de m─âsline virgin, ulei de migdale dulci.

├Än anotimpul verii, ave┼úi grij─â s─â consuma┼úi c├ót mai multe piersici ┼či caise, se cunosc ac┼úiunile lor benefice pentru piele, de altfel, foarte multe lo┼úiuni sunt preparate cu extracte din aceste fructe. Vitamina C este foarte important─â pentru men┼úinerea elasticit─â┼úii pielii, a┼ča c─â ar trebui s─â consuma┼úi foarte multe fructe, legume, verde┼úuri ce con┼úin aceast─â vitamin─â. De altfel, tratamentele cu vitamina A, E ┼či C sunt printre cele mai bune pentru ten.

Cele mai bune tratamente naturiste ├«mpotriva ridurilor ÔÇô pacea ┼či frumuse┼úea interioar─â reflect─â un exterior ve┼čnic luminos

Odihna ┼či mi┼čcarea sunt foarte importante pentru men┼úinerea unui ten c├ót mai ├«ntins. Renun┼úarea la fumat, b─âuturi r─âcitoarea, m├óncare nes─ân─âtoas─â ┼či alte obiceiuri care duc la apari┼úia unor boli destul de grave este la fel de important─â pentru a te p─âstra s─ân─âtoas─â. Un alt punct pe care mul┼úi ├«l trateaz─â prea pu┼úin este frumuse┼úea interioar─â, care lumineaz─â fa┼úa ┼či aduce bucurie pe chipurile celor din jur. O astfel de lumin─â vine dintr-o stare de bine l─âuntric─â, ob┼úinut─â prin credin┼ú─â, ├«ncredere ├«n sine, pace ┼či lini┼čte interioar─â ┼či o preocupare pentru ceilal┼úi din jur.