Ai grijă de mâinile tale cu un simplu remediu naturist

1 2 jpg jpeg

M├óinile cu pielea uscat─â nu sunt deloc estetice, ┼či uneori pot deveni chiar dureroase, astfel c─â exist─â anumite tratamente naturiste la care po┼úi apela pentru a remedia problema.

Nu se poate ca totul ├«n via┼ú─â s─â fie doar lapte ┼či miere ├«ns─â mierea te poate ajuta s─â ai grij─â de pielea ta.

Fiind un aliment hrănitor cu proprietăţi antibateriene puternice, aceasta este ideală pentru a avea grijă de pielea ta, mai ales dacă a devenit din ce în ce mai uscată.

Apelează la procesul de exfoliere cu miere, doar în cazul în care nu te confrunţi cu leziuni sau răni deschise la nivelul pielii, psoriazis sau eczeme.

Miere în combinaţie cu zahăr

2 jpg jpeg

Chiar dac─â pare inedit─â, aceast─â combina┼úie este una dintre solu┼úii ideale pentru a te bucura de m├óini fine, catifelate ┼či hidratate ├«n profunzime.

Tot ce trebuie s─â faci este s─â amesteci 3 linguri de miere cu 6 linguri de zah─âr brun ├«ntr-un bol ┼či apoi s─â aplici produsul ob┼úinut pe m├óini. Nu uita nici zona cuticulelor. ├Änf─â┼čoar─â apoi m├óinile ├«n pungi de plastic ┼či prindele cu dou─â elastice de bani.

Dac─â ai un prosop umezit ├«n ap─â cald─â po┼úi s─â ├«l pui peste m├óini ┼či ├«n felul acesta procesu de hidratare se va intensifica.

Las─â s─â ac┼úioneze pentru 15 minute ┼či apoi cl─âte┼čte cu ap─â din abunden┼ú─â. Aplic─â o crem─â intens hidratant─â ┼či vei observa cum ├«n urm─âtoarea diminea┼úa m├óinile vor fi extrem de catifelate ┼či hidratate.

Afl─â cum poate avea grij─â mierea de ficatul t─âu AICI

Amestec─â miere cu ulei de cocos

1 2 jpg jpeg

La fel ca la remediul de mai sus trebuie s─â prepari un amestec, de aceast─â dat─â trebuie s─â combini 2 linguri de miere cu o lingur─â de ulei de cocos, 4 linguri de sare de mare, 4 linguri de zah─âr brun ┼či 1 lingur─â din zeama unei l─âm├ói.

Maseaz─â-┼úi m├óinile cu aceste amestec de maxim 2 ori pe s─âpt─âm├ón─â apoi cl─âte┼čte cu ap─â c─âldu┼ú─â din abunden┼ú─â ┼či tamponeaz─â-le cu ajutorul unui prosop.

Vei observa imediat după ce faci aceast scrub că mâinile tale vor fi mult mai hidratate.

Miere ┼či ulei de m─âsline

2 jpg jpeg

Un alt truc ce are la baz─â mierea ┼či care vine ├«n ajutorul t─âu pentru a avea grij─â de m├óinile tale. ├Äns─â de aceast─â dat─â ├«n combina┼úie cu uleiul de m─âsline. La o lingur─â de miere adaug─â o linguri┼ú─â de ulei de m─âsline ┼či pu┼úin─â zeam─â de l─âm├óie.

Aplic─â compozi┼úia pe suprafa┼úa m├óinilor, inclusiv a cuticulelor ┼či las─â s─â ac┼úioneze 15-20 de minute, dup─â care trebuie s─â cl─âte┼čti cu ap─â cald─â din abunden┼ú─â.

Profit─â din plin de avantajele naturii ┼či ai grij─â de pielea ┼či de s─ân─âtatea ta.