Tot urmezi cu stricteţe cure de slăbire care la alţii dau rezultate, dar acul cântarului nu se mişcă aproape deloc? Sunt anumite obiceiuri la care nici nu gândeai că îţi pot sabota dieta. Din fericire, nu eşti singură în lupta cu kilogramele. Tuturor ni s-a întâmplat să dăm greş când ţinem dietă.

Mai întâi trebuie să conştientizezi că o dietă funcţionează diferit de la o persoană la alta, pentru că digestia nu lucrează la toţi la capacitate maximă. Unii suferă de digestie leneşă, alţii de tulburări de tranzit, precum constipaţie, sau au arderile bune şi slăbesc mai repede.

Suntem unici, iar rezultatul unei cure de slabire nu poate fi altfel. Totuşi, trebuie să eviţi unele greşeli care te pot împiedica să slăbeşti.

Nu iei micul dejun

Cea mai gravă greşeală pe care o poţi face atunci când ţii o dietă este să sari peste prima masă a zilei. E posibil să te gândeşti că dacă nu mănânci nimic dimineaţa, poţi savura mai multe alimente la celelalte mese din zi.

De ce e greşit să gândeşti aşa, îţi răspund oamenii de ştiinţă care au studiat modul cum funcţionează sistemul digestiv. Potrivit cercetătorilor, oamenii care iau micul dejun slăbesc mai uşor, pentru că nu mai sunt tentaţi să mănânce dublu la prânz şi cină.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro