Foarte multe persoane vor să consume doar produse vegetale, însă, uneori, în necunoştinţă de cauză, mănâncă alimente care nu sunt chiar aşa cum sunt prezentate. De la suc de portocale la îngheţată sau banane, chiar şi cele mai simple şi nesofisticate produse pot conţine produse din carne.

La nivel global, mulţi oameni aleg să mănânce vegan. De multe ori însă, producătorii de alimente vegetale strecoară în compoziţie şi urme de produse din carne, astfel că, dacă vă hotărâţi să renunţaţi definitiv la produse de origine animală, trebuie să fiţi foarte atenţi la ceea ce consumaţi. Specialiştii americani au întocmit un top al celor mai comune alimente care pot conţine urme de origine animală.

Zahăr alb

Dacă folosiţi zahăr alb, sunteţi posibili consumatori de oase de animale. Zahărul rafinat este albit într-un proces care presupune rularea zahărului prin „carbon natural” - termen pentru oasele de bovine carbonizate. Zahărul brun poate fi, de asemenea, considerat vinovat deoarece conţine variaţii de zahăr alb. Astfel, este recomandat să consumaţi zahăr organic din trestie-de-zahăr sau zahăr turbinado.

Citeşte continuarea articolului AICI!