Cu această pudră-minune pentru sănătate poţi rezolva o mulţime de probleme ale pielii, cum sunt bătăturile neplăcute şi dureroase. De asemenea, cu bicarbonat poţi să refaci şi pielea crăpată a călcâielor. Trebuie să-l foloseşti, dacă vrei să-ţi etalezi noile tale sandale în tendinţe!

Seara, timp de două săptămâni, încearcă să-ţi masezi zonele cu probleme ale picioarelor cu bicarbonat de sodiu şi vei vedea îmbunătăţiri ale pielii demne de luat în considerare. O să te întrebi cum de nu ţi-a dat prin cap să apelezi la această pudră până acum.

Cu siguranţă ai încercat o mulţime de unguente, care promiteau să îmoaie bătăturile şi să refacă pielea uscată a călcâielor. Unele au avut ceva efecte pozitive, dar nu au fost chiar ieftine. E timpul să încerci şi altceva.

Însă, înainte, asigură-te că încălţămintea este potrivită pe calapodul piciorului tău. Dacă ai talpile late, oasele proeminente sau ai probleme cu varicele, sunt şanse mari să suferi din pricina bătăturilor. Evită încălţămintea incomodă, mai întâi, şi apoi apelează la remedii naturiste.

Află cum să prepari soluţie de bicarbonat contra bătăturilor AICI