Descoperă relaxarea din sauna cu OZON și toate beneficiile acesteia pentru sănătate

Stresul este cel mai mare inamic al zilelor noastre iar acesta aduce cu sine nu doar încordare și o stare de indispoziție dar poate genera, cu timpul și foarte multe boli.

image

Din acest motiv, relaxarea este benefică atât pentru minte cât și pentru corp, iar atunci când această mai și tratează anumite afecțiuni, este mai mult decât perfect.

În timp ce unele tratamente nu sunt tocmai plăcute, iată că sauna cu ozon îmbină atât tratamentul cât și relaxarea într-o singură ședință.

Sauna cu ozon este efectuată într-o capsulă confortabilă și foarte spațioasă. Acest echipament înglobează mai multe tipuri de tehnologii revoluționare, fiind utilizată atât pentru relaxarea și tonifierea musculaturii dar și pentru ameliorarea oboselii.

În cazul în care suferi de anumite afecțiuni cum ar fi infectiile localizate la nivelul tegumentelor, artroze sau fibromialgia, sauna cu ozon este o soluție excelentă pentru tine.

Ce este, de fapt, sauna cu ozon?

Cu toate că pare o saună în miniatură unde te relaxezi perfect pe perioada ședințelor, de fapt aceasta este o terapie care folosește ozonul transdermic, hipertermia, electroterapia și oxigenarea cu oxigen pur, prin tehnologia EWOT încorporată.  Sauna cu ozon îți oferă relaxare, detoxifiere și ameliorare sau chiar tratarea anumitor simptome ale unor afecțiuni.

De ce beneficii te bucuri după ședințele în sauna cu ozon?

Sauna cu ozon generează o temperatură de 40-41 grade iar pacientul intră doar cu copul în această capsulă.

Capul rămâne afară, pentru a primi oxigen printr-un fir subțire, pentru o oxigenare eficientă, având în vedere faptul că organismul este supus unui efort în timpul acestei priceduri.

Sauna cu ozon este recomandată atât  în cazul în care suferi de anumite afecțiuni și dorești  o ameliorare sau chiar o  tratare a simptomelor, dar și în cazul ești perfect sănătos și vrei doar o sesiune de, să se detoxifiere și relaxare, în timp ce corpul tău se bucură de beneficiile ozonului.

● efectul reogen al ozonului scade aglomerarea hematiilor și crește flexibilitatea acestora;

● Împiedică îngroșarea sângelui și previne accidentele vasculare;

● Efect detoxifiant și antitoxic, print oxidarea deșeurilor intracelulare;

● Eliminarea toxinelor din organism prin piele, ficat și rinichi;

● Efect de stimulare a circulației sângelui și o mai bună oxigenare a țesuturilor;

● Activarea metabolismului;

● Creșterea nivelului energetic la nivel celular;

Ce afecțiuni se pot trata în sauna cu ozon?

Alege să te relaxezi în timp ce tratezi anumite afecțiuni în ședințele de terapie din sauna cu ozon, precum:

– în cazul bolilor de piele vei observa;  ameliorări in psoriazis și vitiligo;

– dacă suferi de  artroze sau alte boli reumatice, te vei bucura de o scădere a inflamației și o ameliorare a durerii;

– în cazul intoxicațiilor cu metale grele, vei avea parte de un detox transcutanat;

– vei trata simptomele migrenelor și a  bolilor autoimune.

Durata ședințelor va fi stabilită de medic, în special atunci când suferi de una dintre aceste afecțiuni și poate varia între 20 și 30 de minute. Programul terapiilor cu ozon va fi stabilit în urma unor consultații medicale dar și evaluării istoricului tău medical.

În plus, pe lângă toate acestea și un examen clinic dar și o electrocardiogramă pentru a se stabili și numărul de sesiuni dar și intervalul de timp la care vor fi făcute.

image