Sezonul rece vine însoţit de afecţiuni specifice. Produsele Omega Hipocrate vin în ajutorul dumneavoastră printr-o gamă largă de siropuri naturale, create pentru a vă susţine în faţa diverselor afecţiuni care vă pot afecta organismul.

Siropul Echinacea şi Propolis ajută la echilibrarea sistemului imunitar, fiind un bun stimulent tonic. Echinacea sporeşte abilitatea celulelor de a distruge bacteriile, de a inhiba virusurile şi de a activa alte răspunsuri şi reacţii de imunizare ale organismului, iar Propolisul poate ajuta şi el la întărirea sistemului imunitar prin stimularea producţiei de anticorpi.

Siropul Răceală şi Gripă ajută la creşterea rezistenţei organismului în diferite stări în care imunitatea este scăzută; este adjuvant în inflamaţiile mucoaselor, mai ales în cazul infecţiilor respiratorii. Prin substanţele active pe care le conţine, contribuie la pregătirea organismului pentru sezonul rece.

Siropul de Tuse este bun adjuvant în inflamaţiile căilor respiratorii, deoarece calmează tusea şi sporeşte expectoraţia. Este emolient - ameliorează starea de uscăciune a mucoaselor, antiseptic al căilor respiratorii şi uşor sedativ.

Siropul Expectorant se foloseşte ca adjuvant în afecţiuni ale căilor respiratorii însoţite de expectoraţie vâscoasă. Prin fluidificarea secreţiilor bronşice constituie un bun remediu pentru expectoraţie.

Siropul de Pătlagină ameliorează tusea însoţită de expectoraţie. Frunzele de pătlagină sunt bogate în vitamina K, mucilagii şi tanin, care au un efect balsamic asupra căilor respiratorii.

Siropul de Muguri de pin se recomandă, în special, copiilor şi bătrânilor care sunt mai expuşi îmbolnăvirilor, în afecţiuni ale căilor respiratorii superioare. Este un bun expectorant şi calmant al tusei.

Caută siropurile Omega Hipocrate în farmacii şi plafare!

Pentru mai multe informaţii va rugăm să accesaţi site-ul www.omega-pharma.ro