Sunt alimente pe care le poţi consuma cu încredere şi care te vor ajuta să te simţi sătulă pentru mai mult timp, ceea ce este perfect atunci când încerci să ţii o dietă. Mai trebuie doar să ştii care sunt ingredientele minune.

Când mănânci în oraş, o supă de legume este un mod sănătos de a te menţine departe de coşul de pâine. Dar nu este vorba doar despre câte calorii vei salva. Lichidele fierbinţi te pot ajuta, de asemenea, să te simţi mai plină, aşa că vei mânca de fapt mai puţin din felul doi şi din desert. Totuşi, pentru că zilele însorite nu au plecat de tot, încă, iar o supă fierbinte chiar ne strică cheful, te ajut să descoperi alte trei alimente care reduc pofta de mâncare şi care vor ajuta să te simţi îndestulatăşi să-ţi atingi obiectivele de pierdere în greutate.

Spanac

Dacă mănânci un castron de salată de spanac înainte de masă, vei constata cu surpriză că aperitivul rămâne aproape intact. O porţie de spanac face oamenii să se simtă mai plini şi reduce pofta de mâncare, potrivit unui nou studiu al cercetătorilor americani.

Citeşte continuarea pe clickpentrufemei.ro