Micul dejun trebuie să îţi ofere energie pentru a-ţi începe ziua în forţă, de aceea nu trebuie să sari niciodată peste această masă. Lipsa de timp nu este o problemă, un sfert de oră fiind sufficient pentru un mic dejun consistent.

20.00- 20.03

Pregăteşti ingredientele: ai nevoie de 2 ouă, 2 felii de telemea de capră, 2-3 roşii, un ardei gras, un dovlecel, sare, piper, 2 felii de pâine din cereale integrale ulei sau puţin unt.

20:03-20:12

Speli legumele, apoi tai ardeiul şi dovlecelul, în bucăţi potrivite. Pui ouăle într-un bol, cu sare şi piper, după gust, după care baţi bine. Într- o tigaie pui câteva picături de ulei de floarea-soarelui sau untul. Când tigaia se încinge, adaugi legumele şi le laşi 2-3 minute, după care pui şi ouăle bătute şi mai lai 1-2 minute.

20:12- 20:15

Iei tigaia de pe aragaz şi pui omleta în farfurie, alături de feliile de brânză şi de roşii.