Aflam in acest articol 10 motive să mănâci castravete. Castravetele este a patra cea mai cultivată legumă din lume şi cu un motiv bun. Ea este nu doar foarte gustoasă, săracă în calorii, ci aduce şi multe beneficii sănătăţii noastre.

Iata 10 motive să mănâci castravete:

1. Corp hidratat

Dacă nu aveţi timp pentru a bea suficiente lichide, unul dintre trucuri este să mâncaţi castravete deoarece conţine 90% apă. Acesta vă va ajuta să vă hidrataţi.

2. Arsuri solare

Castravetele are un efect pozitiv asupra arsurilor solare. Doar puneţi câteva felii de castravete pe zona afectată şi vei simţi cum se mai diminează disconfotul din această zonă.

3. Castravetele eliminarea toxinelor

Datorită conţinutului ridicat de apă, castravetele ajută la eliminarea toxinelor din organism. Mâncaţi castravete deoarece acesta ajută, de asemenea, şi la prevenirea formării pietrelor la rinichi.

4. Castravetii ne oferă vitamine

Castravetele conţine o cantitate mare de vitamine de care organismul are nevoie zi de zi. Este o sursă importantă de vitamina A, B şi C. Toate aceste susbtanţe ajută la stimularea sistemului imunitar şi ne oferă energie. Puteţi face, de asemenea, un suc de castravete cu spanac şi morcov.

Află mai multe beneficii ale castravetului pe bewoman.ro