Cum să ai un vagin mai strâmt fără intervenţii chirugicale

Se pare că există o metodă care îţi ajută vaginul, numită "terapie fizică pentru vaginul tău", spune Louann Brizendine, medic.

1 vagin jpg jpeg

Această metodă nu este diferită de antrenarea muşchilor abdominali şi sau ai bicepsului. Întâi, localizează muşchii respectivi oprind fluxul de urină atunci când mergi la baie. Sau introdu un deget sau două în vagin şi încordează.

I-ai găsit? Muşchii folosiţi sunt aceiaşi pe care îi ţinteşti în cazul exerciţiilor Kegel. Fă între 5 şi 10 astfel de exerciţii zilnic, contractând muşchii între 2 şi 4 secunde înainte de a-i relaxa. Pe măsură ce se întăresc, repetă mai mult şi menţine încordarea perioade mai lungi de timp.

Vaginul are pH-ul acid

Un vagin sănătos are un pH acid de 4,5 (între 3,8 şi 4,5 valoare normală), care se datorează unei secreţii vaginale normale. Acest pH indică faptul că lactobacilii, adică bacteriile bune, sunt la un nivel normal şi că nu există pericolul ca cele periculoase să se înmulţească.

Există 4 căi către plăcere

Zona genitală este străbătută de patru nervi, aceştia fiind responsabili pentru plăcerea resimţită în timpul actului sexual: nervul pelvic, hipogastric, vag principal şi cel perineal.

Studii recente asupra creierului au constatat că nervul vag principal poate transmite semnale nervilor situaţi în măduva spinării pentru a produce excitare. ,,Acesta este motivul pentru care unele femei cu leziuni ale măduvei spinării pot experimenta orgasme în timpul actului sexual'', susţine cercetătorul Beverly Whipple.

Clitorisul este ,,dotat'' cu mii de nervi

Clitorisul îndeplineşte o singură funcţie, aceea de a oferi plăcere sexuală. În plus, clitorisul este organul dotat cu cei mai mulţi nervi pe o suprafaţă atât de mică, mai exact în jur de 8000 de terminaţii nervoase.

Clitorisul are aproape aceeaşi dimensiune ca a unui penis

Oricât de incredibil ţi s-ar părea, mărimea clitorisului variaza intre 9 si 12 centimetri, iar ceea ce se vede la suprafata este doar varful acestuia. Restul este în interior, în zona genitală.